100 godina Veslačkog kluba Jadran: Pogledajte izložbu na Korzu

 

 Veslački klub Jadran ove godine slavi veliku obljetnicu- 100. godišnjicu osnutka. Tim je povodom na postamentima na Korzu postavljena druga izložba posvećena klubu. Izložba je prikaz veslača, članova kluba, od 1922. godine do danas.

 

-“U ovoj godini je VK Jadran Rijeka puno radio na privlačenju novih članova. Tako da se možemo pohvaliti da sada imamo 40 djece koji su članovi škole veslanja. Veliki broj juniora, kadeta, sudjelovali smo na balkanskom prvenstvu gdje smo poslali par svojih izuzetno perspektivnih veslačica i veslača,rekao je potpredsjednik VK Jadran Ivo Zrilić 

 Veslački klub Jadran, u ovoj godini, prisjećajući se prošlosti, raduje se i na budućnosti. S obzirom na kvalitetan rad I kadar, realno je očekivati nove medalje te pokale i u sljedećoj godini.  Osim dviju postavljenih izložbi, u obljetničkoj godini klub je izdao prigodnu poštansku marku, a vrhunac proslave 100. godina djelovanja kluba dogodit će se u prosincu kada će biti predstavljena monografija Veslačkog kluba Jadran.