22 GODINE UZ RIJEKU

Armada slavi svoj rođendan u nedjelju na Kantridi

Armada slavi svoj rođendan u nedjelju na Kantridi

22 godine prošle su od kada je skupina mladića na terasi Robne kuće Ri postavila temelje na kojima je izrasla jedna od najboljih navijačkih skupina u državi. Danas je grad gotovo nezamisliv bez jednog od svojih simbola – Armade.
Riječka Armada nizom događanja obilježiti će više od dva desetljeća djelovanja. Od uljepšavanja zidova Kantride, preko malonogometnog turnira u Ronjgima, postavljanja vijenaca na spomen ploču, koncerta Belfast fooda ispred kluba navijača i posjeta Domu za nezbrinutu djecu u Lovranu, događaja neće nedostajati.
– Svake godine se trudimo što bolje i što ljepše obilježiti naš rođendan, raznoraznim radovima na tribini, oko tribine, oko stadiona i u našem gradu – rekao je tajnik KN Armada Denis Povh.
Šlag na Armadinoj rođendanskoj torti biti će nedjeljna utakmica s Hajdukom. A najvažniji poklon i navijačima jedini važan očekuje se od igrača.
– Očekujemo maksimalno zalaganje i da se na neki način ispričaju za nastup u Maksimiru. Bilo bi najslađe da dobijemo Hajduk i na neki način im uništimo nadu da će osvojiti naslov prvaka – kaže član KN Armada Mladen Mikac.
Uplatom na žiro račun 2340009-1510378766 svi se mogu uključiti u akciju Hrvatski navijači u Vukovaru i pomoći najsiromašnijim obiteljima grada heroja. Navijači diljem države pa tako i riječka Armada prodajom majica s logom skupljaju potrebnu pomoć za Vukovar.