30 minuta

Snježana Pejčić u #30 minuta

Olimpijka Snježana Pejčić uživa u sportskoj mirovini. Najpoznatija hrvatska streličarka u karijeri je osvojila niz svjetskih i europskih medalja, a karijeru joj je označila brončana medalja na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. Krajem godine oprostila se od sportske karijere i preselila u Zagreb. U #30minuta u Knjižari Val Lidiji Šušak otkrila je i drugu stranu sporta, pritiske s kojima se nosila uspješno i neuspješno. U slobodno vrijeme voli putovati i rado bi se preselila na Aljasku.

Pročitaj više

Kristian Sirotich gost je #30minuta

Zadnji dan 2021. godine u #30 minuta doveli smo Djeda Mraza s pravom bradom 

Gost Lidiji Šušak u Knjižari Val u novoj emisiji #30 minuta je Kristian Sirotich. Novinar, urednik, humanitarnac, student i Djed Mraz! A koja je uloga Kevina, psića sa slike gledajte u emisiji. 

Pročitaj više

Riječki nadbiskup Ivan Devčić u #30minuta

U povodu Božića u emisiji 30 minuta pogledajte razgovor s mons. Ivanom Devčićem koji je obilježio 21. obljetnicu službe, naime 16. prosinca 2000. godine imenovan je prvim riječkim nadbiskupom.
O djetinjstvu, odlasku u sjemenište, Rijeci, papi Ivanu Pavlu Drugom, koadjutoru mons. Uziniću, pandemiji i cjepivu, suradnji s gradskom i regionalnom vlasti, hospiciju i drugim projektima te budućnosti Teologije, pogledajte u 30 minuta Sandi Bujan Cvečić.

Pročitaj više

Barbara Udovičić Papeš u #30 minuta

Barbara Udovičić Papeš gošća je emisije #30minuta iz Knjižare Val !  Otkrila je brojne zabavne anegdote iz svoje televizijske karijere. Urednica i voditeljica na Kanalu Ri, televiziju je zamijenila radijom, potom se okušala u marketinškim vodama, a danas se bavi odnosima s javnošću. Diplomirala je psihologiju, doktorirala marketing. O ljubavi prema psima, knjigama, jogi, društvenim igrama, Balaševiću, obitelji razgovara  s Lidijom Šušak  u #30minuta

Pročitaj više

Siniša Kuharić u #30 minuta

“Mislio sam da ja činim njih sretnim, ali još više usrećuju oni mene. Kako ja mogu odustati kad oni s višestrukim teškoćama ne odustaju nikad.”

Tako Siniša Kuharić u 30 minuta opisuje svoj rad kroz projekt Košarka za sve u Centru za odgoj j obrazovanje gdje kroz košarku okuplja djecu i mlade s autizmom, down sindromom i mentalnom retardacijom dva puta tjedno već 13 godina.
Uz to još dva puta tjedno trener je u košarkaškom klubu za osobe u kolicima i to već šest godina, a od proljeća postao je i izbornikom njihove hrvatske reprezentacije.  Bravo Siniša.
Siniša Kuharić u emisiji 30 minuta razgovarao je sa Sandi Bujan Cvečić.

Pročitaj više

Irena Grdinić u #30minuta: Da nije bilo korone i lockdowna ne bi bilo ni Casabiance

Jesu li  Irena i Mario  Lipovšek Battifiaca zapravo u braku te kako je nastala tako vjerodostojna popularna duhovita predstava Casabianca u emisiji 30 minuta kod Sandi Bujan Cvečić otkriva nam Đurđa - Irena Grdinić.

Pročitaj više

Mia Negovetić u #30minuta

Mia Negovetić ispunila je svoj dječji san, postala je pjevačica i idol je mnogim mladim curama i dečkima koji žele ostvariti svoje snove. Šira publika upoznala ju je nakon pobjede  na pjevačkom natjecanju Zvjezdice, a potom joj se zbog njezinog predivnog glasa otvaraju brojna vrata. Pratili smo je kako je odrastala, a odrasla je u veselu, pametnu mladu djevojku koja čvrsto stoji na nogama. Najsretnija je kad pjeva, počela je pisati pjesme, priprema album koji će biti njezin autorski. O glazbi, nedostatku koncerata, Americi, Dori, medijima, crtanim filmovima i još mnogo čemu u #30minuta u Knjižari Val razgovarala je sa Lidijom Šušak

Pročitaj više

Vjeko Alilović gost je #30minuta

U #30minuta gost u Knjižari Val je Vjeko Alilović.

Pročitaj više

Antonio Franko u #30minuta: Kako je 28-godišnji Kraljevičanin s 80 postotnim invaliditetom došao među pet najboljih na svijetu

Emisija koja može nositi naslov Vjerovali ili ne donosi priču o snažnoj volji i upornosti koja pobjeđuje beznađe i invaliditet te dovodi do vrha sportskog svijeta

 

Pročitaj više

Robert Ferlin u #30minuta

Poznati radijski i televizijski voditelj u Knjižari Val otkrio je Lidiji Šušak nepoznate priče iz svog života. 

Pročitaj više

Robert Ferlin u #30minuta večeras u 20 i 30 sati

Robert Ferlin poznati radijski i televizijski voditelj u #30minuta iz Knjižare Val  otkrio je Lidiji Šušak nepoznate priče iz svog života. Smisao za humor donio mu je slavu, no,kako sam kaže, jezik mu je brži od pameti,pa je zbog njega često upadao u nevolje. U vrijeme 90-tih zbog svojih doskočica na radiju  često bio na "ledu". Fasciniran je New Yorkom u kojem je živio nekoliko mjeseci i radio kao dostavljač i tapetar, a jednom prilikom našao se i u zloglasnom Bronxu.

Pročitaj više

30 minuta s Vojkom Obersnelom

O privatnom životu, obitelji, planovima za budućnost, voćkama i dobermanu, ali i o SDP-u, Peđi Grbinu, Slavku Liniću, svom odnosu sa Zlatkom Komadinom, žustrim debatama s oponentima i novinarima.... pogledajte što je u prvoj emisiji #30 minuta Sandi Bujan Cvečić u Salonu Giovannija de Ciotte u Guvernerovoj palači ispričao Vojko Obersnel. 

Pročitaj više

Počinje 2.sezona emisije #30minuta:Sandi Bujan Cvečić ugostila je Vojka Obersnela

U prvoj emisiji druge sezone  #30minuta Sandi Bujan Cvečić ugostila je donedavnog riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela. Večeras na Kanalu Ri u 20.30 sati

Pročitaj više