30 minuta

#30 minuta -Ana Alapić i Mate te njihova priča o borbi za Spinrazu

Kako je to kada znaš sa lijek za tvoje dijete postoji, ali je preskup da ga dobiješ preko HZZO-a? Kako je to kad se dvije godine boriš za pravo na život svog djeteta kojem tijelo atrofira? Kako je spavati svaku noć osluškujući radi li respirator ili ne? I tako već 11 godina.
Odgovore na ova pitanja poslušajte u razgovoru Sandi Bujan Cvečić s Anom Alapić, samohranom majkom nagrađenom nagradom Ponos Hrvatske 2019. godine koja živi život za svog sina svjesnog svega, ali zarobljenog u nemoćnom tijelu.

Pročitaj više

Tonči Grabušić u #30 minuta

Gost #30minuta je bubnjar i zlatar Tonči Grabušić. Svirao je s brojnim glazbenicima među kojima su Đorđe Balašević, Gibonni, Elvis Stanić, bio je dio orkestra riječkog HNK-a. Osmislio je, među ostalim, kemijsku olovku u obliku torpeda te žličicu s morčićem...O 40 godišnjoj glazbenoj karijeri i obiteljskom obrtu u 30 minuta Tonči Grabušić.

Pročitaj više

Sanja Barić u #30 minuta

O Trumpu i Bidenu, Plenkoviću i Milanoviću, HDZ-u i SDP-u, ljevici i desnici, EPK i zvijezdi na neboderu, o svom odbijanju kandidature za gradonačelnicu, Crkvi i vjeri, duhovnosti i sreći, putu u Indiju, ljubavi prema plesu i bubnjevima, planu o životu bez planova...

U emisiji #30 minuta kod Sandi Bujan Cvečić gostovala je prof.dr.sc. Sanja Barić; riječka intelektualka i eruditkinja, kandidatkinja za ustavnu sutkinju, pomoćnica rektorice  Sveučilišta u Rijeci i predstojnica Katedre za ustavno pravo Pravnog fakulteta.   

Pročitaj više

Ivan Dominik Iličić u #30 minuta

U mladosti ništa nije upućivalo da će postati svećenik, zaredio se nakon studija farmacije. Dominikanac pater Ivan Dominik Iličić u Rijeku je stigao prije tri godine, radi s mladima kao studentski kapelan, aktivan je na društvenim mrežama. U emisiji 30 minuta pričali smo o ljevičarima, desničarima, toleranciji, molitvi, navijačima, Papi Ivanu Pavlu drugom.

Pročitaj više

Davor Lukas Bajo u #30 minuta

#30 minuta s Bajom
Kako je nastao Fit, anegdote iz najboljih godina, priče iz Amsterdama, povratak u Rijeku i okretanje ugostiteljskim i gastronomskim vodama....
O svemu tome i još puno više kod Sandi Bujan Cvečić pričao nam je Davor Lukas-Bajo.

Pročitaj više

30 minuta s Edijem Prodanom

On je novinar, humanitarac, veliki navijač HNK Rijeke, ljubitelj vina i automobila, omiljen u društvu i još mnogo toga.. Edi Prodan u #30 minuta

Pročitaj više

30 minuta s Danielom Gračan

U novu emisiju #30 minuta u goste smo pozvali jedinu hrvatsku kraljicu svijeta i profesoricu doktoricu znanosti Danielu Gračan u kojoj smo se dotakli i uvijek aktualne teme- zašto se kod uspješne žene, znanstvenice ili političarke još više gleda i komentira izgled i odjeća, a tek onda sadržaj, odnosno ono što govori. Zašto veću pažnju medija ima kratka suknja Katarine Peović, šešir Sanje Milanović, linija Kolinde Grabar Kitarović i dekolte Tončice Čeljuske? Je li uistinu “žena za madraca, a ne za mudraca”?

Gledajte #30 koje vodi Sandi Bujan Cvečić.

Pročitaj više

Olivera Baljak u #30 MINUTA

Prvo skidanje na sceni jedva je preživjela, jednom je zakasnila u predstavu nakon pauze, često se u predstavama s kolegama jedva suzdržavala od smijeha.. ovo su samo neke od zgoda koje je s nama podijelila Olivera Baljak. Ujedno otkrila nam je  kako izgleda život glumice pred premijeru, da voli kuhati, ali i jesti, te da joj je od svih uloga, najdraža ona majke.

Pročitaj više

30 Minuta - Mario Lipovšek Battifiaca

Mario Lipovšek Battifiaca u “30 minuta” sasvim otvoreno o glazbi, glumi, albinizmu, Mariji Pomiji, zvijezdi na neboderu, kazalištu i EPK. Što je sve Battifiaca rekao Sandi Bujan Cvečić doznajte u našem novom talk showu "30 minuta".

Pročitaj više

30 minuta: Jelena Roganović

U prvoj emisiji 30 minuta ugostili smo liječnicu Jelenu Roganović.

Pročitaj više