FA-RI donosi spektakl za odrasle i klince: Oldtimeri, autići i sajam rabljenih dijelova

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog u Exportu na Delti održat će će FAR-RI na kojem će posjetitelji moći razgledate oldtimere, rezervne dijelove, makete i autiće u svim omjerima. Ulaz je besplatan

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog u Exportu na Delti održat će se FA-RI na kojem će posjetitelji moći razgledate oldtimere, rezervne dijelove, makete i autiće u svim omjerima. Ulaz je besplatan! 

Oldtimer klub Rijeka proslavio je prošle godine 25.godina, tim povodom nastala je izložba pod nazivom FA-RI, predstavit će starodobna vozila svojih članova (automobili i motocikli).

Izložba je koncipirana na način da su vozila grupirana po desetljećima prošlog stoljeća počevši od 30-tih godina pa sve do 80-tih. Riječ je o svojevrsnom povijesnom vremeplovu koji je popraćen i kraćim tekstovima o događanjima tih godina u Rijeci i svijetu.

Poseban osvrt dat je na povijest auto moto sporta na Kvarneru i prisjećanja na legendarne utrke na Preluku.Organizirana je i prodajna izložbu modela autića koja će sigurno biti zanimljiva najmlađim posjetiteljima, ali i starijim koji prate takva događanja, te se bave skupljanjem modela automobila. Sajam rabljenih dijelova za oldtimere posebno je zanimljiv svima koji se bave restauracijom starodobnih vozila.

Oba dana događanja traju od 9 do 18 sati, ulaz je besplatan.