9. Rijeka tatto expo

U Sportskoj dvorani Kostrena tijekom dvodnevnog 9. Rijeka Tattoo Expo konvencije okupili su se brojni zaljubljenici u tetovaže. 

TATOO2

Deveto i do sada najveće izdanje Rijeka Tattoo Expo konvencije održalo se proteklog vikenda u Kostreni. Posjetitelji su imali priliku pogledati i izabrati jednog od 105 vrhunskih tattoo artista, te ponudu od preko 30 izlagača. U tri dana trajanja konvencije osim izuzetnih umjetničkih djela na koži, posjetitelji su uživati u raznolikom zabavnom programu. Nagradu „Best of show“ kao najbolja na konvenciji odnijela je Simona Borstnar iz Slovenije. Istu nagradu Simona je osvojila i prije četiri godina na petom izdanju koncenije.

Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji s Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena. Ove godine toj se akciji pridružio i muški frizerski salon Wolf, a sav prikupljeni iznos donirat će se za kupnju knjiga za školsku knjižnicu OŠ Kostrena, i to knjiga potrebnih za lektiru prema novom kurikulumu.