Adventskim autobusom od Trsata do Opatije

Polasci s Trsata su svakog dana u 12:15, 14:20, 16:25 i 18:30 sati. Polasci iz Opatije u 13:20,15:25,17:30,19:30. U blagdanskom ozračju i uz glazbu koja putnike prati tijekom vožnje, sve zaljubljenike u adventske aktivnosti očekuje i slatko iznenađenje!

Adventski autobus

KD Autotrolej i ove se godine uključio u adventski program Rijeke i Opatije i to uključivanjem u promet posebnog autobusa koji će prometovati od centra Rijeke do centra Opatije te do Trsatske gradine.

 

Riječ je o adventskom autobusu, inače katnom autobusu, koji je za ovu priliku odjenuo prigodno ruho. U blagdanskom ozračju i uz glazbu koja putnike prati tijekom vožnje, sve zaljubljenike u adventske aktivnosti očekuje i slatko iznenađenje!

Autobus prometuje svakog dana u tjednu po posebnom voznom redu koji je prilagođen potrebama korisnika, a polasci s Trsata su svakog dana u 12:15, 14:20, 16:25 i 18:30 sati.

Putnici mogu koristiti sve vrste karata: pretplatne karte (RCC i Torpedo) koje na sebi imaju pravo, plaćati putem RCC kartica ili gotovinom, kupovati karte kod vozača odnosno koristiti jednokratne karte (cvikalice). Prijevoz adventskim autobusom besplatan je za svu djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi.

 

Adventski autobus koristi sva stajališta linije 2 i 32, međutim zbog radova u Krešimirovoj ulici od Jelačić trga prometuje sjevernim koridorom  trasom:

 

Jelačić trg –Titov trg – Pomerio -Potok – Vukovarska –Čandekova – Rikarda Benčića i dalje redovitom trasom.