Armada nezadovoljna novim dresom Rijeke:Plava ili bijela boja, za treću nema mjesta

Ovim putem se izrazito protivimo takvim postupcima kojima se mijenja naša povijest, godina osnutka, a sada očito i dres, pa samim time i naše klupske boje, a dobro se zna da su to plava i bijela. Za druge boje na dresu nema mjesta, pa bio on i treći ili trening dres,poručuje Armada 

d14dc7a1-587e-44e2-81b4-79f443bc77b9

 

“Klub navijača Armada Rijeka ovim putem ima potrebu izraziti svoje mišljenje i nezadovoljstvo povodom nastupanja HNK Rijeke u novim tzv. „retro“ dresovima, u bilo kojoj utakmici koja će se održati u budućnosti, počevši od najavljene u nedjelju protiv HNK Šibenik.

Armadino priopćenje s kojim su se oglasili na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti : 

Klub navijača Armada Rijeka ovim putem ima potrebu izraziti svoje mišljenje i nezadovoljstvo povodom nastupanja HNK Rijeke u novim tzv. „retro“ dresovima, u bilo kojoj utakmici koja će se održati u budućnosti, počevši od najavljene u nedjelju protiv HNK Šibenik.

Svi mi koji naš klub pratimo malo duže dobro znamo kako je godina osnutka HNK Rijeke 1946. (kao NK Kvarner), a u daljnje objašnjavanje povijesti ovom prilikom ne želimo ulaziti. 

Ovim putem se izrazito protivimo takvim postupcima kojima se mijenja naša povijest, godina osnutka, a sada očito i dres, pa samim time i naše klupske boje, a dobro se zna da su to plava i bijela. Za druge boje na dresu nema mjesta, pa bio on i treći ili trening dres.

 

Stoga ovom prilikom apeliramo na inicijatore ove ideje da se ne vode modernim europskim trendovima, već da za promjenu poslušaju mišljenje navijača, odnosno članova kluba.

 

Sve u svrhu poboljšanja rada, vizualnog identiteta, te općenito za boljitak HNK Rijeke – jer ipak je klub iznad svakog pojedinca, pa i nas!

 

Zato pozivamo sve navijače da prije svega dođu na utakmicu protiv Šibenika poderu grla i pruže podršku igračima jer oni to zaslužuju te da dođu u dresovima i bojama najdražeg nam kluba PLAVO – BIJELIM!