Besplatne maske za stanovnike grada Crikvenice

Grad Crikvenica naručio je 12 tisuća komada zaštitnih maski za koje se pretpostavlja da bi trebale biti dovoljne za sve stanovnike grada Crikvenice. Podjela maski na temelju prethodnog dogovora kreće od sutra, 26. ožujka kao i zaprimanje poziva. Pozivi će se zaprimati svakim radnim danom od 08:00-15:00 sati.

mask-4877097_1920

Grad Crikvenica naručio je 12 tisuća komada zaštitnih maski za koje se pretpostavlja da bi trebale biti dovoljne za sve stanovnike grada Crikvenice. Maske ne mogu biti u toj količini odjednom isporučene te će stoga svaki dan stizati jedan dio maski, odnosno maske će stizati parcijalno. Maske će se moći preuzeti u Gradskoj upravi Grada Crikvenice na temelju prethodno dobivenog termina putem javljanja na broj telefona 051/455-483 kako se ne bi stvarale gužve i kako ljudi ne bi bili međusobno u kontaktu, a što je i naputak Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Podjela maski na temelju prethodnog dogovora kreće od sutra, 26. ožujka kao i zaprimanje poziva. Pozivi će se zaprimati svakim radnim danom od 08:00-15:00 sati.

S obzirom na ograničene količine maski apeliramo ovim putem na građane da se javljaju prvo oni koji nemaju niti jedne maske kako bi mogli nesmetano funkcionirati odnosno obavljati sve ono za što moraju izvan kuće, a potrebna je maska.

Isto tako, ovim putem molimo i apeliramo na građane koji spadaju u rizičnu skupinu da ne dolaze sami po maske već da po svoju masku nekoga pošalju ili napomenu isto prilikom poziva na gore navedeni broj telefona.