Bogat program ovog vikenda u fužinarskom kraju.

Prirodne ljepote prate interesantna događanja. 

Fuzine

” Tražite li uoči Valentinova inspirativnu romantičnu destinaciju za ovaj vikend onda je to svakako fužinarski kraj gdje vas uz ljepote prirode očekuju interesantna događanja.” – poručuje iz Turističke zajednice Gorskog kotara.

Ovo vikenda uživajte u romantičnoj vožnji kočijom uz jezero Bajer ili se odvažite na neodoljiv uspon na Preradovićev vrh uz Lynx and Fox.

Svakako će biti atraktivna i dječja radionica u organizaciji Društvo naša djeca Fužine posvećena Valentinovu koja se održava u subotu 12. veljače u igraonici u Vratima. U poznatom Izletište Šumska bajka posjetitelji mogu svoje ljubavne želje napisati na drvce magičnih sposobnosti.

Ne propuštaju se ni opuštajući tretmani u kombinaciji saune i masaže u holističkom studiu Hortus divinus, a obilazak tajnovite špilje Vrelo svakako će biti čaroban ulazak u utrobu Majke Zemlje.

Za sve koje ljubitelje adrenalina na raspolaganju je i obilazak ovog područja buggy vozilima uz CqC-Adventure. Dok na Zelenoj tržnici u centru Fužina u ovu subotu od 15 do 17 sati možete odabrati vrhunske domaće proizvode lokalnih OPG-ova.