Bolesna braća i Mate Janković na zatvaranju Food Truck festivala

Food Truck festival na Trsatu ušao je u posljednji tjedan, za vikend najavljena glazbena i kulinarska događanja.

Bolesnici

 

Food Truck festival na Trsatu ušao je u posljednji tjedan ,a svaki dan prati ga raznovrstan program.

U utorak, 07.09. na pozornicu dolazi akustični duo Last minute kojeg čine Helena i Mihael, a svirat će pop, rock i blues obrade u zanimljivim aranžmanima.

Srijeda je rezervirana za kvizomane i popularni Pub quiz, dok će u četvrtak publiku zabavljati DJ Forthdancer. U petak, slijedi zabava uz DJ Tomislava u stilu dobrih starih hitova iz 80-ih.

U subotu, 11.09. na pozornicu riječkog FTF-a stižu Bolesna Braća – jedna od najpoznatijih hrvatskih hip hop skupina iz Zagreba. Ovaj kultni dvojac priprema pravo glazbeno osvježenje za riječku publiku, a na festivalu će izvesti neke od njihovih najvećih hitova – Lovačke priče, Telefon Faki, Patriša, Oprosti mi brate, Čiča miča i mnoge druge! Cijena ulaznica za koncert bolesne braće u pretprodaji iznosi 40 kn, dok će na dan koncerta biti 50 kn. Ulaznice su već u prodaji u Dallas Music Shopu u Rijeci i putem sustava mojekarte.hr.

Posljednji dan festivala proteći će u znaku gastro užitaka jer u goste dolazi renomirani chef Mate Janković koji će kroz gastro show posjetiteljima približiti sve čari pripreme street food specijaliteta. Nakon gastro užitaka, slijede oni glazbeni uz domaće snage – D’Beni band koji će u svom stilu zaključiti drugo izdanje Food Truck festivala.