Božićni koncert Udruge Srce za nju: Zvjezdan Ružić i gosti u HKD-u na Sušaku 30.studenog

Udruga Srce za nju poziva građane na Donatorski božićni koncert Pianotron Zvjezdan Ružić i gosti. Sav prihod od koncerta bit će donirani udruzi Srce za nju što će omogućiti udruzi da uspješno nastavi prevoziti bolesne žene na terapije koje su im prijeko potrebne.

Koncertu se na poziv udruge Srce za nju, odazvao Zvjezdan Ružić, pijanist koji kreativnom snagom ponovno pomiče glazbene granice što je dokazao svojim novim albumom Inspiration. Projektom Pianotron, spajajući klavir, mellotron, šest pedala i laptop, Ružić je u stanju odvesti posjetitelje na potpuno drugačija glazbena putovanja.

Na koncertu “Za Nju!” Zvjezdanu Ružiću pridružit će se i gosti. Vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić. Ova četiri glazbena imena jamac su vrhunskog glazbenog doživljaja koji će biti začinjen božićnim ugođajem.

“Počašćene smo što se našem pozivu, svim srcem odazvao naš pijanistički virtuoz Zvjezdan Ružić, sa samo jednim ciljem, glazbom pomoći bolesnim ženama.

Pozivamo Riječane i Riječanke da budu dio našeg Božićnog koncerta, a svojim dolaskom pomažu nastavku projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena koji prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju. Svakog dana članice Udruge i članovi Stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Za sada samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz riječkog prstena. 30. studenog ujedinimo se u humanosti na glazbenoj čaroliji Zvjezdana Ružića i gostiju.”, poručile su članice Udruge Srce za nju.