Bruno Mičetić predstavlja svoj novi album “Sonosphere”

Bruno Mičetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih gitarista i skladatelja s bogatom karijerom predstavit će svoj novi album “Sonosphere” u petak, 2.06. od 20h u “mramornoj dvorani” Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Ulaz je besplatan a koncert podržavaju; “Primorsko -goranska županija” te “Grad Rijeka”.

Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, koji kombinira električnu i akustičnu gitaru, a inspiriran je ljepotom našeg krajolika. Album je predstavljen sa prvim singlom Colours from within za kojeg je također snimljen i video spot.

Bruno je neprestano u potrazi za novim zvukovima, a ideja za projekt pod nazivom Guitars’ Dialoguerodila se usred pandemije kada su mnogi ponukani novonastalom situacijom u prirodi potražili mir i bijeg od stvarnosti. Cijeli album snimljen je početkom ove godine u prekrasnoj Puli, u studiju Analogic Recording Studio kod Alena Spade koji je ujedno radio i mix za najavni singl Colours from withing, a master potpisuje Luka Jenuš. Spot za ovaj singl potpisuje Lemon Production, a snimljen je u jednoj potpuno opuštenoj intimnoj atmosferi s naglaskom na samo sviranje i instrument.

Kroz kombinaciju električne i akustične gitare, Bruno je uspio dočarati zvukove prirode i u nekom svojem izričaju, na sasvim novi način, uspio je spojiti dva gitarska svijeta u savršen dijalog, pri čemu su se njihove note pretvorile u inspirativne zvukove prirode, kroz majstorsku glazbenu improvizaciju, razne efekte i inspiraciju sonosferom prirode.

Nakon Rijeke publika će moći uživati i poslušati Guitars’ Dialogue:

25. lipnja – Park na Trgu zahvalnosti, Punat

05. srpnja – Dvorac Janković, Daruvar

06. srpnja – Tabor Film Festival, Desinić

24. studeni – koncertna dvorana Vatroslav Lisinski (mala dvorana)