Čarolija opatijskog Adventa počinje u petak

Opatija će i ove godine tijekom Adventa zasjati blagdanskim sjajem i posjetiteljima pružiti bogatstvo doživljaja, zabave, mirisa i okusa kroz raznolik i atraktivan program. Najljepši Advent uz more odvijat će se u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije od 25. studenog do 8. siječnja na brojnim gradskim lokacijama. Opatija će zasjati u blagdanskom ruhu satkanom od tisuća lampica, ukrasa i dekoracija koje će ispuniti svaki kutak grada i očarati brojne posjetitelje.

Želja nam je da Opatija ove godine postane najuspješnija adventska destinacija, odnosno da nadmašimo prošlogodišnje rezultate kada smo bili prvi na Kvarneru po broju gostiju te u samom vrhu Hrvatske. Ispred nas je čarobno vrijeme, u kojem će se održati više od 200 različitih programa i čeka nas puno dobre glazbe, zabave za djecu i za odrasle, ali i odlična gastronomska ponuda – poručila je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić na današnjoj konferenciji za novinare kojom je najavljen Advent u Opatiji.

Početak Adventa tradicionalno će označiti paljenje lampica na velikoj jelki na gradskoj tržnici, 25. studenog u 18 sati uz nastup Zbora OŠ „Rikard Katalinić Jeretov“ iz Opatije. Više u videoprilogu.