ČETRNAESTOGODIŠNJAK ZA VOLANOM

Jedna osoba teže ozljeđena i tri lakše, epilog je to prometne nesreće što se sinoć oko 21 sat i 30 minuta dogodila u Kostreni.

Jedna osoba teže ozljeđena i tri lakše, epilog je to prometne nesreće što se sinoć oko 21 sat i 30 minuta dogodila u Kostreni.

Jedna osoba teže ozljeđena i tri lakše, epilog je to prometne nesreće što se sinoć oko 21 sat i 30 minuta dogodila u Kostreni. Da ovo ne bude samo još jedna u nizu nesreća na cesti, pobrinuli su se trinaestogodišnjak za volanom neregistriranog Yuga, godinu dana starija putnica i dvanaestogodišnji putnik te mladi vozač Corse. Cesta u Rožićima, kojom se kretao Yugo mogla je tako biti kobna za četiri mlada života, doznali smo na redovitoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.
Do nesreće je došlo kada je vozač Yuga započeo skretanje u lijevo. U njega je prilikom pretjecanja udario Opel Corsa. Corsom je upravljao dvadesetogodišnjak, koji je zajedno s vozačem Yuga te putnicom iz istog vozila prevezen na KBC na Sušaku, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Drugi putnik iz Yuga zadobio je teže tjelesne povrede, koje na sreću nisu opasne po život. Kako osobe do 14 godina ne mogu biti prekršajno ni kazneno gonjene o sankcijama će odlučiti Državno odvjetništvo za mladež.
 
 
Autor: Klaudio Vrančić