Crikvenica

Naša Crikvenica

Grad Crikvenica i ove godine sufinancira 62 udruge koje djeluju na području grada s iznosom od preko 4,2 milijuna kuna.

Pročitaj više

Grad Crikvenica uveo jednokratnu novčanu pomoć za trudnice

Grad Crikvenica već dugi niz godina provodi pronatalitetnu politiku kako bi pokušao potaknuti rast broja novorođene djece na području grada, ali i kako bi svim roditeljima pomogao pri podizanju djece i omogućio djeci ugodno i bezbrižno djetinjstvo.

Jednokratna novčana pomoć trudnicama u iznosu od 1.500,00 kuna nova je mjera pronatalitetne politike koja je uvedena za područje grada Crikvenice, a koja se isplaćuje po zahtjevu trudnice. Ono što je bitno spomenuti da se trudnice mogu prijaviti odnosno zahtjev popuniti od 13.-og tjedna pa sve do završetka trudnoće.

Pročitaj više

Projekt za budućnost – Grad Crikvenica

U Crikvenici su u tijeku radovi na sustavu odvodnje otpadnih voda. Dobrobit projekta teškog gotovo pola milijarde kuna je čišće more i uspješniji razvoj turizma, a septičke jame odlaze u povijest

Pročitaj više

Gotovo pola milijarde kuna težak projekt sustava odvodnje otpadnih voda aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce u punom je zamahu

Na crikveničko - vinodolskom području gotovo na svakom koraku se odvijaju radovi na prometnicama. Riječ je o jednom od najvećih projekata u Primorsko-goranskoj županiji po završetku kojega će ovaj kraj dobiti novu kanalizacijsku mrežu i sustav odvodnje otpadnih voda.

Pročitaj više

ŽLU Crikvenica: Nova crikvenička rivijera dočekat će prve turiste u svibnju

Nastavljaju se planirane aktivnosti na projektu s ciljem njegove realizacije do početka ovogodišnje turističke sezone

Pročitaj više

Iznenadite voljenu osobu unikatnim poklonom za Valentinovo

Iznenadite voljenu osobu unikatnim poklonom za Valentinovo

 

 

Grad Crikvenica već nekoliko godina zaredom kroz projekt Drvored ljubavi daje mogućnost usvajanja stabla uz koje se nalazi pločica sa natpisom po želji kao unikatan i poseban poklon za Valentinovo.

 

Pročitaj više

Preživjeli potres a nakon toga i koronu

20 stradalnika iz Sisačko-moslavačke županije zaraženih koronavirusom, a smješetenih u crikveničkom hotelu su dobro i danas im ističe izolacija

Pročitaj više

Grad Crikvenica i poduzetnici

Pomoći poduzetnicima, mjere potpore, bespovratna sredstva i novi ciklus besplatnih edukacija za poduzetnike teme su razgovora sa zamjenicom gradonačelnika Grada Crikvenice Ivonom Matošić Gašparović i predsjednikom Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijana Koščićem. 

Prva ovogodišnja on line edukacija uživo na Zoomu, Facebooku i Youtubeu bit će 3. veljače u 17 sati, a posvećena je računovodstvu, godišnjem obračunu i novostima u 2021. godini.

Pročitaj više

Naša Crikvenica

Crikvenica turistički biser Kvarnera uskoro će bit bogatija za 2 nova hotela. Obnova hotela Miramare i izgradnja novog boutique hotela u centru, podići će turističku ponudu ove destinacije na jednu višu razinu i vratiti joj sjaj kakav zaslužuje

Pročitaj više

Crikvenica: Uhvaćena u krađi parfema

 

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta. Riječ je o osumnjičenici koju su jučer policijski službenici zatekli u krađi parfema u trgovačkom centru na području Crikvenice.

 

Pročitaj više

Mali Lošinj i Crikvenica ušli su u top 6 najuspješnijih Hrvatskih destinacija

Hrvatska minus 50, Kvarner minus 43, rezultat je to turističkih noćenja u protekloj pandemijskoj 2020 godini, koja je unatoč predviđanjima završila bolje od očekivanog. Mali Lošinj i Crikvenica ušli su u top 6 najuspješnijih Hrvatskih destinacija.

Pročitaj više

Veliko srce Crikvenice

Cijela Crikvenica ujedinila se u pomoći obiteljima koje su u tom gradu pronašle utočište nakon potresa!

Pročitaj više

Hotel u Crikvenici postao je privremeni dom za 12 obitelji čije su kuće stradale u razornom potresu

Nakon razornog potresa, 12 obitelji našlo je privremeni dom u hotelu u Crikvenici. Pomoć je to Grada Crikvenice hotelskog poduzeća Jadran.

Pročitaj više

Dodijeljena priznanja najboljim sportašima s područja Crikvenice za 2019. godinu

 

Grad Crikvenica svake godine dodijeljuje priznanja najboljim sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima koji su svojim trudom, radom i rezultatima zaslužili biti istaknuti kao najbolji. S obzirom da je ove godine situacije znatno drugačija, a da bi na svečanosti bio prisutan veliki broj ljudi, morao se iznaći način da se priznanja dodijele na drugi, epidemiološki prihvatljiv način.

Pročitaj više