Crikvenica

Vrtići na području Crikvenice se zatvaraju, škole će imati dežurstva

U potpunosti se zatvara Dječji vrtić Radost u Crikvenici te svi područni vrtići (Dramalj, Jadranovo i Selce) do 1. travnja. Osnovne škole, kao i srednja škola, imat će dežurstva obrazovnih djelatnika za obitelji koje ne mogu osigurati čuvanje djece.

Pročitaj više

Zbor građana na temu koncesije na gradskoj plaži

Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina poziva sve građane grada Crikvenice da se odazovu na zbor građana na temu koncesije na gradskoj plaži u Crikvenici. Zbor će se održati u četvrtak, 13. veljače 2020. u 18:00 sati u dvorani Zora, Stara škola, Vinodolska 1, u Crikvenici.

Pročitaj više

Poseban poklon za Valentinovo

Grad Crikvenica povodom Valentinova i ove godine pruža mogućnost usvajanja ljubavnih stabala u sklopu projekta Drvored ljubavi.

Pročitaj više

Maškarana Crikvenica

Maškarani šušur ovog će vikenda obojati Crikvenicu. U nedjelju će se održati velika i mala međunarodna povorka s oko 2 500 maškara

Pročitaj više

Turistička 2019: U Top 10 gradova po broju noćenja dva grada iz PGŽ

Hrvatska je u 2019. godini ostvarila ostvarila turistički promet od 20,7 miliuna dolazaka što je 4,9% bolje nego godinu dana prije, a kada je broj noćenja u pitanju taj je broj 108,6 milijuna što je za 2,4% bolje nego u 2018. godini. 

 

 

 

 

  

Pročitaj više