Crikvenica

Naša Crikvenica 24.06.2022.

Panoramski kotač stigao je u Crikvenicu, najave za glavnu turističku sezonu su odlične, više o svim novostima pogledajte u emisiji Naša Crikvenica. 

Pročitaj više

Svjetsko prvenstvo mažoretkinja u Crikvenici

U crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani od 24.-26.6.2022.održat će se Svjetsko prvenstvo mažoretkinja prema pravilima Svjetske asocijacije WAMT na kojem sudjeluje oko 2500 mažoretkinja zajedno s pratnjom,delegacijom,sudcima i predstavnicima.

Sudjeluje više od 50 timova iz Hrvatske,Slovenije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Italije, Južnoafričke Republike, Kyrgystana, Španjolske(Katalonije).

Timovima sudionicima pridružit će se delegati zajedno sa sucima iz Južnoafričke Republike,Filipina,USA,Cipra,Kanade,Malte,Španjolske,Švicarske.

Pročitaj više

Crikvenica Eye

Panoramski kotač stigao je u Crikvenicu na Velu Paladu i tamo će biti sve do 1. rujna.

Pročitaj više

Crikvenica bilježi porast broja novorođene djece

Gledajući broj novorođene djece prema broju isplaćenih naknada u proteklih nekoliko godina vidljiv je lagan porast broja novorođene djece u Crikvenici.

Pročitaj više

Završen očevid u Crikvenici: Tehnički uzrok požara isključen, stradali majka i sin

Ulica Braće Car Uračić, noćas je bila mjesto strašne nesreće. Dvoje ljudi izgubilo je svoje živote. Crikvenički vatrogasci brzo su intervenirali i pretragom prvog kata kuće, nisu pronašli vatru nego prostorije ispunjene teškim dimom.

 

-"Međutim daljnjom pretragom prostorija, u jednoj prostoriji su pronađena 2 tijela, koja su odmah iznesena izvan same etaže i predana hitnoj medicinskoj pomoći., rekao je zapovjednik  Javne vatrogasne postaje Crikvenica.

U stanu je bilo požara, za kojeg se pretpostavlja da se ugasio prije dolaska vatrogasnih službi.

Pročitaj više

Svečani doček zlatnih rukometaša sutra u Crikvenici

Grad Crikvenica organizira svečani doček za zlatne rukometaše  – u utorak, 17. svibnja u 19,30 sati u Preradovićevoj ulici

Pročitaj više

Učenici iz Jadranova posjetili Kanal Ri

Ugostili smo učenike 4. razreda crikveničke Osnovne škole Vladimira Nazora, Područne škole Jadranovo. U našoj su tv kući odradili terensku nastavu, upoznali se s osnovama rada televizije, a novostečena znanja prenijet će ostalim učenicima škole. Koja su sve pitanja imali o nastanku televizije, ali i što su oni pripremili nama pogledajte u video prilogu.

 

Pročitaj više

Aktivnosti Aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce i posjet gradilištu u Crikvenici

Projekt „Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce“ sufinanciran je sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa za konkurentnost i koheziju, a provodi se u svrhu poboljšanja sustava odvodnje, vodoopskrbe i pročišćavanja otpadnih voda u cilju zaštite vodnih resursa Republike Hrvatske te zaštite okoliša.

Pročitaj više

Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce

Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce“, projekt vrijedan gotovo pola milijarde kuna stigao je do važnih razina provedbe. Njime će se unaprijediti sustav vodoopskrbe i odvodnje, a time i kvaliteta života građana na području aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce.

Pročitaj više

Naša Crikvenica - 04.03.2022.

Edukacijom do uspjeha: Srijede u Crikvenici rezervirane za poduzetnike. Krenuo ciklus edukacija.

Pročitaj više

Parada Crikvenica

Tradicionalnim pozdravom, bubnjem i muzikom članovi crikveničke Parade Duga razveselili svoje sugrađane

Pročitaj više

Crikvenica mijenja način sufinaciranja karata za učenike i studente.

Prijevoznik Autotrans je povećao cijene prijevoznih karata  tako da je nužno promijeniti način sufinanciranja karte, poručuju iz Crikvenice. 

Pročitaj više

Drvored ljubavi u Crikvenici: Usvoji stablo i pokloni ga za Valentinovo

Grad Crikvenica i ove godine nastavlja sa projektom Drvored ljubavi kroz koji svi zainteresirani mogu usvojiti stablo te koje ide pločica sa natpisom po želji usvojitelja, a do sada su ova stabla prepoznata kao poseban i unikatan poklon za Valentinovo. 

 

Stabla se već sada nalaze na mnogim lokacijama na području cijelog grada, a usvojitelji stabala dolaze kako iz Crikvenice, tako i iz ostatka Lijepe naše, ali i izvan njenih granica.

 

Pročitaj više

Crikvenica stipendira najbolje učenike i studente

Školovanje velikom broju učenika i studenata olakšavaju stipendije. Grad Crikvenica već dugi niz godina dodjeljuje stipendije i dijeli ih po tri kriterija.

Pročitaj više

U Crikvenici četiri hotela otvorena za doček

Očekuju se gosti iz emitivnih tržišta Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Pročitaj više