Crvene se svi

Igrači traže plaće, uprava novac za plaće, trener igru, navijači bodove

Igrači traže plaće, uprava novac za plaće, trener igru, navijači bodove

Od sramotnog su poraza nogometaša Rijeke prošla dva dana, crvene se svi u i oko kluba, krivnja se prebacuje, a riješenje financijske i bodovne krize još se ne nazire.
Uprava, trener, igrači, u trokutu se traži krivac, a u ustima navijača i dva je dana nakon osiječke petarde u riječkoj mreži, gorak okus. Slavonci s Kantride nisu odnijeli samo bodove, već i tepih, pod koji se mjesecima guraju svi riječki jadi.
– Svima nama je ova utakmica došla kao otriježnjenje, ne kažem od jedne dobre sezone, ali u svakom slučaju da se zamislimo i da vidimo što nije valjalo – kazao je sportski direktor HNK Rijeke Elvis Brajković.
Popis je poduži, igrači traže plaće, uprava novac za plaće, trener igru, navijači bodove, a u subotu na Kantridi nije bilo ničeg od navedenog.
– Sigurno ova utakmica je bila odraz stanja u kojem su bili nogometaši ovaj cijeli tjedan, ustvari već neko vrijeme tinja neko nezadovoljstvo među njima – dodaje Brajković.
A navijačko bi se nezadovoljstvo sutra moglo udvostručiti, ukoliko se bijelo sivilo nastavi u kup susretu s Međimurjem. Subotu su im poslali jasnu poruku- Rijeka nije ničija igračka. Na potezu su igrači.