Već 27 godina restoran Rivica iz Njivica u blagdansko vrijeme svojim gostima priređuje senzacionalan doživljaj bakalara. Tijekom prosinca mogu se probati različita jela od ove ukusne i zdrave ribe hladnih sjevernih mora.Tradicionalni bakalar na bijelo s krumpirom, bakalar u kombinaciji s mediteranskim začinima i maslinovim uljem te namirnicama poput broskve i bijelog tartufa, kobasice i burger od bakalara samo su dio bogate ponude jela restorana Rivica u Njivicama u kojima se do Badnjaka može guštati po promotivnim cijenama, uz neizostavnu čašu pjenušca ili žalhtine i čokoladni desert.
Već 27 godina restoran Rivica iz Njivica u blagdansko vrijeme svojim gostima priređuje senzacionalan doživljaj bakalara. Tijekom prosinca mogu se probati različita jela od ove ukusne i zdrave ribe hladnih sjevernih mora.Tradicionalni bakalar na bijelo s krumpirom, bakalar u kombinaciji s mediteranskim začinima i maslinovim uljem te namirnicama poput broskve i bijelog tartufa, kobasice i burger od bakalara samo su dio bogate ponude jela restorana Rivica u Njivicama u kojima se do Badnjaka može guštati po promotivnim cijenama, uz neizostavnu čašu pjenušca ili žalhtine i čokoladni desert.