Dani otvorenih vrata Primorja: Poziv djeci da se upoznaju s vodenim sportovima

Svake subote na bazenima će se održavati dani otvorenih vrata ,djeca će moći birati između plivanja, vaterpola, sinkroplivanja i skokova u vodu 

vlcsnap-2021-08-26-16h54m21s801

Vaterpolski klub Primorje, te istoimeni klub skokova u vodu, klub sinkroniziranog plivanja te plivački klub, ujedinili su svoje snage te ove sezone pokreću više zajedničkih programa namijenjenih djeci.

-Hvale vrijedan projekt, gdje zapravo utječemo na roditelje i na djecu, u tom izboru sportova u centru vodenih sportova. Da im pokušamo omogućit zajedničkim snagama da izaberu sport,poručio je proslavljen olimpijac I predsjednik VK Primorje Samir Barać.

Svake subote na bazenima će se održavati otvorena vrata klubova.

-”Otvara nam mogućnost da dijete može probati plivanje, vaterpolo, skokovi u vodu, može probati sinkro. Dakle imat ćemo subote gdje će biti otvorena za nove naše članove I oni koji su zainteresirani od ova 4 sporta da izaberu biti će im otvorena mogućnost od 8 do 12,poručila je još jedna proslavljena sportašica Sanja Jovanović predsjednica PK Primorje

Za zajedničke upise djece već je počela promocija putem društvenih mreža I web stranice primorje.org.

Suradnja će se tijekom sezone nastavit na način da će klubovi razmjenjivati informacije o svojim članovima, te ukoliko sportaš ima bolje predispozicije za drugi sport preporučit će mu se prelazak u drugi klub.

Glavni cilj je stvaranje još veće I jače zajednice sportaša Primorja te usađivanje zdravih sportskih navika djeci.