Darko Raić-Sudar novi sportski direktor HNK Rijeka

Raić-Sudar poznato je nogometno ime u Hrvatskoj, u igračkoj ulozi svoju je karijeru počeo u Cibaliji i Osijeku, a četiri godine igrao je u Izraelu u redovima Maccabi Netanyje i Bnei Yehude. Po povratku u Hrvatsku ponovo je nosio dres Cibalije, te Istre 1961 na čijoj je klupi bio i u ulozi trenera. Raić Sudar član je Izvršnog odbora HNS-a, te predsjednik Istarskog županijskog nogometnog saveza.

– Kao prvo želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem na ukazanom povjerenju. Veselim se novom izazovu u mojoj karijeri i vjerujem da ću doprinijeti daljnjem uspjehu Rijeke koja je u proteklih deset godina ostvarivala sjajne rezultate, kako na domaćem planu, tako i u europskim natjecanjima, rekao je Darko Raić Sudar.

– HNK Rijeka spada među najveće klubove u Hrvatskoj, klub bogate povijesti, što dokazuje iz sezone u sezonu svojim rezultatima. Na meni je da mojim znanjem i iskustvom pomognem da Rijeka nastavi istim putem kao što je to bilo dosad, te da i u budućnosti ostvarujemo dobre rezultate na zadovoljstvo svih nas i navijača Rijeke, zaključio je Darko Raić Sudar.