Doček stare

Približavamo se kraju Adventa u Crikvenici za ovu godinu. Tako će ovaj, posljednji vikend u 2019. godini biti prepun događanja za sve uzraste.

maxresdefault

DOČEK STARE I ZAVRŠETAK ADVENTA U CRIKVENICI

 

Već u petak popodne Frajanje u Preradovićevoj uz DJ Lucu Montcchija zagrijat će atmosferu, a nakon DJ-a dolazi Top-show band Cabaret sašarolikim repertoarom i odličnim glazbenicima.

Subota će započeti sa dječjom radionicom novogodišnjih želja u Adventskom parku, dok će predvečer Preradovićevu rasplesati Trio Marinero.

U nedjelju ujutro započet će program u Preradovićevoj ulici i na klizalištu Ledena Morska Bajka. Tako će u Preradovićevoj nastupati Medea Market Sindik u pratnji Matea Žmaka, dok će na klizalištu Ledena Morska Bajka biti izvedena predstava „Vrlo zapetljana ledena priča“.

 

I dok svi ostali dočekuju Novu godinu, Crikvenica dočekuje Staru godinu pa će tako program Dočeka Stare započeti uz Grupu Trend i puštanje balona dobrih želja te se nastaviti uz DJ PowePlayera i glavnog gosta večeri – Giulianna i Diktatora.

Bit će ovo jedna posebna večer puna lijepih želja, dobre glazbe i blagdanskog ugođaja.

No, jedna novina ove godine je i Dog New Year’s party – novogodišnji party za četveronožne ljubimce koji će se održati u Preradovićevoj ulici.

Tako će svi vlasnici moći doći sa svojim psima na novogodišnju zabavu gdje ih očekuje švedski stol za pse, fotografiranje i predstavljanje pasa te na kraju torta za pse i mali znak pažnje koji će sa sobom ponijeti kao uspomenu na crikvenički Dog New Year’s party.

Klizalište Ledena Morska Bajka i kuća Djeda Božićnjaka i dalje su otvoreni za sve posjetitelje! 🙂

Vidimo se na posljednjim ovogodišnjim adventskim događanjima u Crikvenici!

 

***OBAVIJEST ZA SVE POLAZNIKE ŠKOLE KLIZANJA

Na Staru godinu,31.prosinca 2019. godine neće biti održani satovi Škole klizanja. Škola klizanja nastavlja se u četvrtak, 02. siječnja 2020. godine, dok se zadnji sat ovogodišnje Škole klizanja održava u nedjelje 05. siječnja 2020. godine kada će se ujedno i dodijeliti Diplome za sve klizače.