Drugi Festival bribirskog prisnaca uživo na Kanalu Ri

Drugi Festival bribirskog prisnaca održat će se ponovno na Uskrsni ponedjeljak, 1. travnja, i to nije prvoaprilska šala!

Program će započeti od 11 sati ispred kule Turan u Bribiru kulturno – umjetničkim programom KUD-a Bribir kada će nastupiti sopilaši i mali folklor. 
Oko kule Turan, ispred i pored općinske zgrade nalazit će se stolovi izlagača gdje će posjetitelji moći degustirati bribirski prisnac. 
Također, ove godine Vinska kuća Pavlomir i Eko selo Selce predstaviti će i svoja vina koje će posjetitelji imati priliku kušati. 
Bribirke će demonstrirat izradu bribirskog prisnaca, a u tome će im se pridružiti DAMIR TOMLJANOVIĆ koji će od originalnih sastojaka bribirskog prisnaca kreirati neka nova jela.


Tokom cijelog dana bit će otvoren za posjetu i Interpretacijski centar Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana u kuli Turan, Bribirski tamburaši podizat će atmosferu od početka, a dan će završiti zabavom uz grupu Point.

Na ulazu će svaki posjetitelj plaćanjem kotizacija u iznosu od 10€ dobiti tanjurić za degustaciju bribirskog prisnaca kod lokalnih izlagača, bon za čašu vina kod Vinske kuće Pavlomir i/ili Eko selo Selce te njegov broj sa tanjurića sudjeluje u izvlačenju za “najsretniji tanjurić” festivala koji osvaja 7-dnevno krstarenje Jadranom koje za ovaj festival osigurava Katarina Line.

Osim toga, na Festival stižu i brojni drugi izlagači svojih radova i proizvoda.