Emotivno i humano:Koncert na Trgu Riječke rezolucije za riječki KBC

Puno emocija slilo se u petak na Trg Riječke rezolucije.Prvi koncert u Hrvatskoj nakon korona pauze pred samo 200 gledatelja izveli su Toni Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača. Iz call centra na telefon 060 9009 javljali su se liječnici medicinske sestre iz riječkog KBC-a i svi zajedno ostvarili smo cilj.Sakupljena su sredstva za kupnju defibrilator monitora Klinici za infektologiju. Foto galerija i video

FB_IMG_1590854858737

Puno emocija slilo se sinoć na Trg Riječke rezolucije.Prvi koncert u Hrvatskoj nakon korona pauze pred samo 200 gledatelja izveli su Toni Cetinski , Mia Negovetić,Marko Kutlić I Jure Brkljača. Epidemiloške mjere zaustavile su gledatelje na otvorenom, no koncert su u svojim domovima putem izravnog prijenosa na Kanalu Ri mogli pratiti svi sa samo jednim zadatkom nazivati 0609009.

Na 060 9009 u studiju Kanala Ri javljali su se liječnici I medicinske sestre iz riječkog KBC-a za kojeg je I održan peti po redu Humanitarni koncert Sve za našu djecu .I svi su odradili više nego uspješno svoj zadatak, prikupljena su sredstva za kupnju defibrilator monitora Klinici za Infektologiju ,vrijedan 86 tisuća kuna s PDV-om.

Službene brojke vezano uz akciju pričekat ćemo do ponedjeljka, no već sada  možemo reći :Ovogodišnja akcija, koroni usprkos, je uspjela. Vidimo se na predaji donacije na Klinici za infektologiju.

Foto:Ivan Vuljanić