Ferlin, Krmpotić i gradonačelnik Filipović kuhali u Pučkoj kuhinji

Danas.. Za Vas,novi je humanitarni projekt Crvenog križa Rijeka u sklopu kojeg će jednom mjesečno u Pučkoj kuhinji za korisnike kuhati poznate osobe. 

Danas su uz pomoć kuhara i voditelja projekta Damjana Miletića kuhali riječki gradonačelnik Marko Filipović te radijski voditelji Robert Ferlin i Joso Krmpotić. 

Pripremalo se 400 obroka za korisnike pučke kuhinje, beskućnike te potrebite pa su obroci tako dostavljeni pučkim kuhinjama Potok i Potok 2, Belveder, prihvatilištima za beskućnike Oaza i Oaza 2 te Ruže sv. Franje, a individualno se i 140 obroka dostavilo i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese. Prema riječima ravnateljice CKR, kuhinja Crvenog križa na Pećinama dnevno pripremi do 1 100 obroka, a nažalost broj korisnika pučke kuhinje konstantno raste.

    Projekt “Danas…za vas…!” pokrenut je upravo stoga da se jednom mjesečno, uz sudjelovanje javnih osoba, javnost što više potakne da pomaže potrebitima jer uvijek je dobro činiti dobro. Kako je najavio Miletić, u ovom projektu sudjelovat će poznata imena iz svijeta sporta, glazbe, kulture i ostalih segmenata života regije te se nada da će projekt zaživjeti dugim životom i postati još jedna svijetla točka humanitarnog djelovanja ne samo Crvenog križa.