Franko Andrijašević ostaje u Rijeci: ‘To je bila moja želja od samog početka’

franko

 

Franko Andrijašević ostaje u Rijeci. Rijeka i Gent dogovorili su suradnju na još godinu dana u sklopu koje će Andrijašević i ovu sezonu, koja je tek počela, provesti na posudbi u Rijeci.  Andrijašević kod navijača uživa kultni status, što zbog svojih sjajnih izvedba na travnjaku, što zbog velike borbenosti i autoriteta.

– Ostajem u Rijeci i jako sam sretan zbog toga. To je bila moja želja od samog početka, drago mi je što ostajem i što smo se na kraju dogovorili. Sad se mogu koncentrirati na nogomet i na Rijeku, rekao je Franko Andrijašević koji se u Rijeci odlično osjeća.

– Već sam puno puta rekao da mi je ovdje odlično, poznajem sve i drago mi je što ostajem. Na kraju je ispalo super jer nisam morao putovati u Belgiju, uskoro će mi se u Rijeci priključiti i obitelj, ustvrdio je Andrijašević.

Andrijašević je u dresu Rijeke prošle sezone osvojio treći trofej, dvostrukoj kruni pridodao je novi Kup Hrvatske. Nažalost, Franko je utakmicu finala Kupa protiv Lokomotive napustio krajem prvog poluvremena zbog jakog udarca u glavu koji je doveo do potresa mozga.

– Sad je sve u redu. Mogu reći da sam u tjednu nakon što se to dogodilo osjećao još neke posljedice, ali sad je stvarno sve u najboljem redu i jedva se čekam vratiti na teren, dodao je Franko koji je pozorno pratio utakmice Rijeke u novoj sezoni.

Bijeli su krenuli pobjedom protiv Šibenika (2:1), nakon čega je uslijedio poraz od Lokomotive (0:1).

–  Vjerujem da je ovo samo loš ulazak u sezonu i da ćemo se brzo dignuti. Moramo početi razmišljati samo o nogometu i idućoj utakmici, sve ostalo ostaviti iza sebe jer u nogometu te nitko ne pita što je bilo u predzadnjoj utakmici, već samo koji si rezultat ostvario u zadnjem nastupu na travnjaku. Pred nama su nova dokazivanja i vjerujem da će fokus, igra i rezultati biti pravi, zaključio je Franko Andrijašević za klupsku web stranicu.