Novogodišnja čarolija u Fužinama:Jubilarni doček u podne

U Fužinama sve je spremno za jubilarni 20. doček Stare godine u podne. Očekuje se 10 000 posjetitelja.I ove godine vozi specijalni novogodišnji vlak, iz Rijeke kreće u 8:40, a vraća se iz Fužina u 15:10.

Novogodišnja čarolija u Fužinama! Trodnevna manifestacija započinje u nedjelju  novogodišnjim koncertom puhačkog orkestra u Domu kulture. Pretposljednju večer 2019. godine brojni će gosti i posjetitelji Fužina provesti u noćnoj šetnji bakljama oko fužinskog jezera na tradicionalnoj manifestaciji Bakljama oko jezera Bajer

Na Staru godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, svi stanovnici Fužina i njihovi brojni gosti dočekat će Novu 2020. godinu.

Jubilarni 20. ispraćaj stare godine započinje u 10 sati,u Turističkoj zajednici Općine Fužine očekuju oko 10 tisuća posjetitelja. Na ispraćaj Stare poželjno je doći do 10 sati. Preporuka je koristiti alternativne pravce preko Zlobina ili starom Karlovačkom cestom. I ove godine vozi specijalni novogodišnji vlak , pa bi Riječanima najpametnije bilo doći vlakom koji kreće iz Rijeke u 8 : 40, a vraća se iz Fužina za Rijeku u 15:10.

 

Kategorija