Gala koncert Josipe Lisac u opatijskom Gervaisu

IMG_20220208_155903

 

Poznata po specifičnoj boji glasa, unikatnom stilu, mnogobrojnim nagradama i ljubavi prema glazbi, neponovljiva glazbena diva Josipa Lisac će, u organizaciji Festivala Opatija, nastupiti 5. ožujka 2022. godine u opatijskom centru Gervais s početkom u 20 sati.
Jedinstvene glazbene osobnosti, svoje vjerne poklonike uvijek iznova oduševljava inventivnim i beskompromisnim umjetničkim izričajem, glazbenom vizijom i scenskim nastupom, a ovaj koncert uoči Dana žena u Opatiji prerasti će u čarobnu glazbenu gala večer koja će publici ostati u dugom sjećanju.

 U karijeri dužoj od 50 godina, njene pjesme poput „Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Magla“ postale su klasici domaće glazbene scene (i šire!), a njene novije skladbe “Tu”, “Tebi putujem” ili “Daleko” jednako oduševljavaju obožavatelje svih generacija.

 

Cijena ulaznice za koncert Josipe Lisac u Opatiji iznosi 120 kuna, a s popustom za umirovljenike i studente 100 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji, te online na www.mojekarte.hr