GRAČAN DOČEKUJE ISTRU

Nenad Gračan vratit će se sutra nakon 9 godina na njemu najdražu klupu

Nenad Gračan vratit će se sutra nakon 9 godina na njemu najdražu klupu

Nenad Gračan vratit će se sutra nakon 9 godina na njemu najdražu klupu-klupu preko puta stijena, a u prvoj povratničkoj utakmici u goste mu stiže Istra 1961.
– Mislim da je vrlo važno ući u utakmicu agresivno, disciplinirano, samim time će psihološki moment biti u planu. Vjerujem u momčad da može napraviti ono što se od nje očekuje, a to je znači pobjeda – rekao je na konferenciji za novinare Nenad Gračan.
Tri boda cilj su na Kantridi, a do toga cilja bijeli moraju bez ozlijeđenih Matka, Đalovića, Cerića, Karoglana, Čuline i Mohorovića. S njima ili bez njih plan igre se ne mijenja.
– Mislim da Rijeka na Kantridi mora znati svoj stil igre, moramo biti blizu protivničkog gola, a to ne znači da nećemo biti oprezni iza. Gledajući statistiku primili smo puno golova – dodaje Gračan.
A statistika govori da Rijeka samo u tri utakmice ove sezone nije primila gol, a vjerojatno je i to jedan od razloga zbog kojih su kritike i povici sve češći na Kantridi.
– Ne podnosimo kritike svi na isti način, kod ovih mlađih igrača kritika iz publike ne djeluje najbolje, ali ne možemo se borit protiv toga – rekao je Fausto Budicin.
Do zimske stanke ostala su još tri kola, a utakmica s Istrom počinje u 20 sati i 30 minuta.