Kastav: Najava privremenog prekida vodoopskrbe

U srijedu, 9. rujna ove godine, privremeno će se u vremenu od 8:00 do 15:00 sati obustaviti isporuka vode dijelu korisnika u Kastvu i to u ulicama:

 

KAJETANA DABOVIĆA od kućnog broja 2 do 9

ŠPOROVA JAMA od kućnog broja 1 do  8

ŽEGOTI

BANI

PAVLETIĆI

KLESARIJA

GORNJI TURKI

DOLNJI TURKI

JELUŠIĆI

SELINO

KRAJEVAC od kućnog broja 1 3

 

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će kružiti navedenim područjem.

 

Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, savjetujemo da se pusti voda da istječe dok se ne razbistri.

 

Popis ulica koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama KD Vodovod i  kanalizacija d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te će biti dostupan i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net).

Informacija se može dobiti i u KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. na broj telefona 211-906.

 

Nakon što je uspješno tijekom prošlog tjedna izvršeno spajanje novog transportnog cjevovoda, u srijedu se u ovom tjednu spaja i pušta u funkciju novi opskrbni vodovodni cjevovod koji je u dužini od oko 550 metara zamijenjen u sklopu radova na sanaciji županijske ceste ŽC 5021 u naselju Žegoti u Kastvu. Upravo radovi na spajanju novog opskrbnog cjevovoda uzrokuju najavljeni prekid u isporuci voda.

Investicija kojom se poboljšava sigurnost i kvaliteta javne vodoopskrbe, a kojom je ukupno zamijenjeno 550 metara transportnog cjevovoda profila 500 mm i isto toliko opskrbnog cjevovoda profila 250 mm, vrijedna je nešto više od 3,3 milijuna  kuna (bez poreza na dodanu vrijednost).

Izvođač građevinskih radova je GP Krk d.d., dok stručni nadzor nad izvođenjem radova obavlja Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Zoran Samaržija Hranilović.

Kategorija