Hairstyle News festival: Opatija okupila frizerske stručnjake i edukatore iz cijelog svijeta

Opatijski Centar Gervais ovog vikenda okupio je brojne frizerske stručnjake i edukatore iz cijelog svijeta na još jednom Hairstyle News festivalu.

To je vikend na kojem se možete naći s kolegama iz struke, iz cijele regije, a ne samo Hrvatske i ono što je bitno da osim što vidimo kvalitetne poslovne seminare s poslovnim savjetima i edukacijskim savjetima vezano uz šišanje, frizure i boje, dobijemo i moment gdje možemo u miru popričat s kolegama, rekla je edukatorica Ivana Špicer.

Mladi frizeri koji još nisu ušli u struku dolaze tu i njima pokušavamo predočiti kako frizerstvo kao njihovo karijerno zanimanje može uopće izgledati, kazao je organizator festivala Denis Vidović.

Edukatori su osim iz zemalja regije stigli i iz Iraka te Brazila i uz pomoć više od 100 modela posjetiteljima dali uvid što je to aktualno u svijetu kose.

Uvijek je teško pronaći modele jer nikada ne znaju što i kako će se raditi na njihovoj kosi, ali ono čime se hvale edukatori je da se nitko nikada nije požalio na njihove frizure, istaknuo je Vidović.

Kakve su frizure in i što kažu frizeri pogledajte u videoprilogu.