HNK Rijeka aktivirao opciju ugovora i produljio suradnju sa Simonom Rožmanom

rožman ugovor

 

 

Hrvatski nogometni klub Rijeka aktivirao je opciju produljenja ugovora s trenerom Simonom Rožmanom do 2024. godine.

Slovenski trener u Rijeku je stigao u rujnu 2019. godine, te je u godinu i pol dana ostvario velike uspjehe osvojivši Kup Hrvatske i plasman u skupine Europske lige, pritom promoviravši mlade igrače u prvu ekipu.

Opcija produljenja ugovora dogovorena je po dolasku Rožmana u Rijeku 2019., a klub je sada odlučio aktivirati tu opciju.

– U proteklih godinu i pol dana iza nas je uspješan period. Uz pandemiju koronavirusa i bez navijača, napravili smo puno dobrih stvari, osvojili trofej i igrali skupinu Europske lige što je bio fantastičan rezultat, rekao je Simon Rožman.

– Želja svih nas u Rijeci je da nastavimo i dalje istim putem. U ovom trenutku situacija možda ne izgleda najbolje, ali znali smo da će biti uspona i padova. Hvala klubu što razmišlja na isti način i svi zajedno želimo zajedno razvijati sadržaj na terenu, promovirati mlade igrače da bismo bili održivi, ali pritom ne zaboraviti na rezultatsku ambiciju koja je uvijek pokušati osvojiti trofej i igrati u europskim natjecanjima koja su na kraju svega točka na “i”, rekao je Simon Rožman.

– Hvala klubu još jednom na potpori, ona jako puno znači cijelom stručnom stožeru i vjerujem da zajedno možemo ostvariti naše ciljeve u budućnosti, zaključio je Simon Rožman.