HNK Rijeka ima novog sponzora


Rijeka je uoči utakmice s Osijekom, koja se igra ove nedjelje od 15 sati na Rujevici, predstavila novog službenog sponzora. Jadran hoteli koji od kraja prošle godine imaju nove vlasnike, Brown hotels grupu, prepoznali su vrijednost ove suradnje.
„Neosporno je kako je HNK Rijeka jedan od najvećih brendova riječke regije, a to je prepoznalo i novo vodstvo Jadran hotela. Ova suradnja bila je logičan korak za obje strane te ne sumnjamo kako ćemo je
realizirati na obostrano zadovoljstvo. Ponosni smo što se možemo nazvati novim službenim sponzorom Kluba. Zajedno smo Rijeka“, istaknuo je Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Jadran hotela.

U kuloarima se već nekoliko mjeseci priča kako će novi vlasnici Jadran Hotela postati u nekom obliku i suvlasnici nogometnog kluba te budućeg kompleksa na Kantridi. Pitanje je i nakon današnjeg dana ostalo u zraku.

-” Bojim se da ne mogu odgovorit na ovo pitanje, razgovora je bilo, kuloari, zaista ne znam u kojoj je to fazi, rekao je Balenović.

Jadran hoteli biti će predstavljeni kao novi službeni sponzor riječkog prvoligaša već ove nedjelje na Rujevici na utakmici Rijeke i Osijeka.