HNK RIJEKA – METALIST KHARKIV 1:2

Bili smo puno bliže pobjedi,sreća nas nije pomazila – kazao je trener Rubčić

Bili smo puno bliže pobjedi,sreća nas nije pomazila – kazao je trener Rubčić

Navijačka kolona vozila, 7 tisuća riječkih navijača, Armadina koreografija na zapadu te isključeni igrač Metalista, sve to nije pomoglo nogometašima Rijeke da pobjede ukrajinsku momčad. U trećem pretkolu Europske lige bijeli su jučer poraženi s 2:1. Rijeka je na odmor otišla s golom minusa. U drugom dijelu Ahmad Sharbini postiže izjednačujući pogodak, no tugu na licima navijača donosi drugi gol Ukrajinaca pred kraj utakmice.
– Mislim da smo bili puno bliže pobjedi, nažalost sreća nas stvarno nije pomazila, njihova su dva gola ušla od stative i tu se pokazalo da zaista nismo imali sreće – kazao je nakon utakmice trener HNK Rijeka Robert Rubčić.
Rijeka je već na samom početku utakmice ostala bez Anasa Sharbinija, koji je zadobio neugodan hematom. Iako oslabljena Rijeka je imala nekoliko izglednih situacija za vodstvo.
– Jako dobra ekipa, ja nažalost nisam uspio zabiti taj drugi gol za pobjedu, njihov gol je bio malo čudan, kažem sve u svemu teška utakmica – rekao je kapetan Rijeke Ahmad Sharbini.
Uzvrat je na rasporedu sljedećeg četvrtka u Kharkivu. Do tad Riječanima predstoji gostovanje u 2. kolu Hrvatske nogometne lige. U nedjelju putuju na noge nogometašima Varteksa.