HNK RIJEKA : REPREZENTACIJA BiH

Utakmica s Bosnom i Hercegovinom na rasporedu je 11. veljače u 17 sati

Utakmica s Bosnom i Hercegovinom na rasporedu je 11. veljače u 17 sati

Trener svih trenera, popularni Ćiro još će jednom pod riječke stijene, ovaj puta na kormilu reprezentacije Bosne i Hercegovine koja će slijedeće srijede na Kantridi snage odmjeriti s riječkim bijelima.
Ljiljani u Rijeku dolaze u najjačem sastavu. Riječani će moći uživati u izvedbi igrača iz klubova poput njemačkih Wolfsburga, Hoffenheima i Cottbusa, francuskog Lyona te ruskog CSKA.
– Ne mogu, a da vam ne priznam da sam izuzetno sretan da će moja reprezentacija igrati na Kantridi protiv Rijeke. Mislim da nisam mogao naći primjerenijeg sparing partnera za ovu, za nas generalnu probu za utakmicu s Belgijom – poručio je trener svih trenera – Miroslav Blažević te dodao – Uistinu sam zahvalan NK Rijeci da je pristala na našu molbu da odigraju utakmicu s nama. Gotovo sam uvjeren da će doći dosta gledatelja, pobornika naše reprezentacije jer u Rijeci i oko Rijeke puno je mojih bosansko- hercegovačkih patriota.
A generalna proba biti će i za Rijeku iza koje je prijelazni rok, a dva tjedna ispred susret u osječkom Gradskom vrtu kojim bijeli kreću u nastavak sezone i lov na kup UEFA. Riječani pojačani vratarom Manceom i stoperom Čejvanovićem u Istri se spremaju za nastavak sezone, nezadovoljni financijskom situacijom u klubu.
– Normalno da problema ima, problema je uvijek i bilo, nije lako naći sredstva ali ta situacija nije ništa posebno alarmantnija nego što je to znalo bit – rekao je direktor HNK Rijeka Mario rubeša.
Utakmica s Bosnom i Hercegovinom na rasporedu je 11. veljače u 17 sati.