Hodom od Zagreba do Rijeke tinejdžer skuplja sredstva za kupnju 100 ruksaka za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja

mali zmaj

 

Volonter Malog zmaja, 17-godišnji učenik 4. razreda Privatne umjetničke gimnazije, Patrik Radotić, hodat će od Zagreba do Rijeke, od 21.6. do 24.6 , kako bi skupio novce potrebne za kupnju 100 školskih ruksaka za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, korisnika udruge Mali zmaj.
Patrik je već 10 godina aktivni član izviđača, voli prirodu, divljinu i voli izazove. Tako je ove godine odlučio otići pješke do Rijeke. No, shvatio je da bi bilo odlično kada bi tu svoju ljubav prema avanturi spojio sa humanitarnim djelom i odlučio skupljati donacije za Mali zmaj, udrugu u kojoj i inače povremenom volontira. Kako Mali zmaj uskoro počinje sa skupljanjem školskog pribora, brzo je pala odluka koja će biti svrha hodanja. Patrik skuplja 20.000,00 kn za 100 ruksaka.
Patrika će se moći pratiti na Instagramu, stranici otvorenoj baš za tu prigodu – https://instagram.com/mali_zmaj_ide_u_skolu?utm_medium=copy_link. Tamo će svakodnevno objavljivati vlogove i slike sa svojega puta, a donacije će se moći uplaćivati preko platforme Čini pravu stvar (https://cinipravustvar.hr/izazov/mali-zmaj-ide-u-skolu/29988/?mode=update).
Nadamo se da će ljudi prepoznati trud ovog tinejdžera i da će uspjeti skupiti potreban iznos.