Hrvatska

Još 24 zaraženih, ukupno 442

U Hrvatskoj su trenutno 442 osobe zaražene koronavirusom, što je 24 više od jutrošnje brojke. Obdukcija je pokazala da je pacijent iz Istre umro od koronavirusa

Pročitaj više

Ispovijest zaraženog korona virusom:Temperatura,suhi kašalj i blaga groznica

Trinaesti je dana prošlo od kad mi je liječnik preko stakla priopćio: "Pozitivni ste".Brojka se od tada s 15 popela na gotovo 400 inficiranih osoba, a onih u samoizolaciji na više od 13.000. Zamolio bih vas ovim putem da shvatite postojeće stanje ozbiljno i pridržavate se strukovnih uputa,poručio je iz izolacijske sobe Klinike Fran Mihaljević  A. K.

Pročitaj više

U Hrvatskoj zaraženo 315 osoba

U Hrvatskoj potvrđeno 315 slučajeva zaraze koronavirusom, policija je spremna za provođenje nove mjere, zabranu putovanja iz grada u grad

Pročitaj više

Danas 29 novooboljelih, pridržavajte se mjera Stožera

Danas je zabilježeno 29 novih slučajeva zaraze korona virusom u Hrvatskoj, ukupno je 235 oboljelih. U Hrvatskoj niz je izvanrednih mjera, pridržavajte ih se, apeliraju iz Stožera Civilne zaštite. 

Pročitaj više

Dva jaka potresa pogodila Zagreb, štete su goleme

Prvi potres jačine 5,3 zabilježen je u 6. 24, građani su izašli na ulice. Štete na zgradama su ogromne, nažalost ima i ozlijeđenih .Potres se osjetio u Rijeci i okolici. 

Pročitaj više

U Hrvatskoj 206 oboljelih

U Hrvatskoj je trenutno 206 oboljelih, što je 49 više od jutrošnjih informacija. U posljednja 24 sata 78 više oboljelih, rekao je ministar Beroš.

Pročitaj više