Matija osvojila 3. nagradu publike na Šanson festu u Šibeniku

Riječanka Božidarka Matija Čerina,  pod imenom Matija, sjajno je izvela skladbu "Ti nemaš pojma" i osvojila 3. mjesto šibenske publike što je svakako velik uspjeh. Prošle je godine Matija osvojila nagradu za najboljeg debitanta, a ove je godine nastavila s osvajanjem nagrada.

Lijepom uspjehu primorskih izvođača na 23. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku pečat je dala i Riječanka Božidarka Matija Čerina koja je, pod imenom Matija, sjajno izvela skladbu "Ti nemaš pojma" i osvojila 3. mjesto šibenske publike što je svakako velik uspjeh. Prošle je godine Matija osvojila nagradu za najboljeg debitanta, a ove je godine nastavila niz ovim lijepim uspjehom koji je potvrdio da šibenska publika zna prepoznati kvalitetne skladbe i izvođače.

 

Skladbu "Ti nemaš pojma" potpisuju Sara Rapotec (glazba), Vjeko Alilović (stihovi) te Duško Rapotec Ute (aranžman), a radi se o emotivnoj skladbi kojoj je Matija dodatno udahnula snagu i dušu. Poznati Riječki fotograf i snimatelj Filip Gržinčić je za Matiju i za ovu skladbu izradio izvrsne forografije te video spot koji možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=1Fgl9rWPy6w.

Uspjeh u Šibeniku je nastavak glazbene priče koju Matija gradi duže vrijeme kao solo izvođačica, ali i kao vokal nekoliko poznatih glazbenih skupina, zajedno sa izdavačem Dancing Bear Records te je ujedno i najava budućih projekata koje ambiciozna Matija najavljuje u bliskoj budućnosti.

 

Kategorija