Najsretniji Lovran, slijede Crikvenica pa Matulji, Rijeka zaostaje za sretnim gradovima

Hrvatska lutrija pohvalila se još jednom uspješnom godinom za njihove igrače. Tako je prošle, 2019. godine ukupno pogođeno 14 Jackpotova, a to je vlasnicima tih listića donijelo gotovo 25 milijuna kuna, no zanimljivo samo je jedan dobitnik uplatio listić u Primorsko-goranskoj županiji. U Matuljima se tako netko veselio 27. veljače. Tamo je naime uplaćen Jocker koji je vlasniku donio 500 000 kuna. 

Kada je riječ o ostalim o ostalim veliki dobicima onda je najviše veselja bilo u Lovranu. Loto 7 odnosno pogođenih 6+1 broj donio je vlasniku listića u kolovozu u tom gradu više od 2 milijuna kuna, To je i najveći dobitak Hrvatske lutrije u Primorsko-goranskoj županiji. Pola toga iznosa odnosno milijun kuna otišlo je i u Crikvenicu gdje je u lipnju uplaćen Bingo koji je vlasniku donio milijun kuna. Razloga za slavlje bilo je prošle godine i u Selcu gdje je također s pogođenih 6+1, netko dobio 400 tisuća kuna. 

Rijeka je slabo zastupljena na top listi Hrvatske lutrije. U Rijeci je zabilježena samo jedna veća isplata za to je zaslužan plutajući Bingo i to od 250 tisuća kuna. I to je to od većih dobitaka u Primorsko-goranskoj županiji, ako se ne računaju internet dobitnici, ali i onaj dobitni listić koji je uplaćen na Autocesti Rijeka-Zagreb tj. na Croduxovoj benzinskoj stanici. Kasnije je sretni dobitnik saznao da je  s benzinske otišao bogatiji za 2 milijuna i 600 tisuća kuna. 

Najveći dobitak u Hrvatskoj uplaćen je u Dolnjem Miholjcu gdje su brojevi nekome donijeli čak 10 milijuna kuna
 

 

 

 

 

Kategorija