U Hrvatskoj 140 zaraženih, PGŽ treći dan bez novih slučajeva korona virusa

U protekla 24 sata jedna je osoba preminula, tri osobe su na respiratoru.Novo veliko žarište je Osječko baranjska županija sa 50 novooboljelih. U Istri četiri nova slučaja, zaražena je korisnica Dioma za starije osobe u Umagu 

U Hrvatskoj danas 140 novih slučajeva zaraze korona virusom. Jedna je osoba u protekla 24 sata preminula,priopćio je Nacionalni stožer. U Hrvatskoj je ukupno aktivno 1088 slučajeva,124 pacijenta su na bolničkom liječenju,tri su na respiratoru. U Primorsko goranskoj županiji I danas dobre vijesti, treći je to dan zaredom bez novozaraženih na području županije Od 113 ispitanih uzoraka, svi su negativni.. Dvije osobe su ozdravile, javljaju iz epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.Trenutno u našoj županiji imamo 23 pozitivna slučaja i 86 izliječenih osoba.

Novo veliko žarište u Hrvatskoj je Osječko-baranjska županije gdje je zabilježeno 50 novozaraženih osoba. U Istri 4 su zaražene osobe, jedna je korisnica doma za starije u Umagu.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno su zabilježene 3672 osobe zaražene novim koronavirusom, od kojih je 118 preminulo, a 2466 se oporavilo.U samoizolaciji je trenutno 4756 osoba.

Kategorija