Humanitarni koncert povodom 22. rođendana Kanala Ri:Prihod od ulaznica prikuplja se za Tina iz Kostrene

IMG_20211123_162324

Kanal Ri i udruga Riječko srce spremaju još jedan koncert. Upravo na današnji međunarodni humanitarni dan krećemo s promocijom

HKD na Sušaku i ove će godine zasjati u duhu zajedništva. Kanal Ri i Humanitarna Udruga Riječko srce 8. prosinca organiziraju veliki humanitarni koncert.

-Pozivam vas  8.12. u srijedu u 19:30 u HKD-u na Sušaku humanitarni koncert u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce. Dođite, uzmite svoje covid potvrde i zapjevajte s nama, poziva na koncert Mia Negovetić zaštitno lice svih naših humanitarnih koncerata.

Uz Miu Negovetić, svoj nastup su u ova nesigurna covod vremena do sad potvrdili Joso Butorac, Mario Lipovšek Battifiaca i Mauro Staraj.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 50 kuna. Sav novac prikupljen od ulaznica donirati će se devetogodišnjem dječaku Tinu iz Kostrene kojem je sa dvije godine dijagnostiicrana cerebralna paraliza, zbog čega još ne hoda i teško se koristi rukama a uz to je i neverbalan. Kako bi Tinu omogućili daljni napredak i olakšali kretanje potrebna su mu razna invalidska pomagala.

Budite i vi dio humanosti, a svoj doprinos u tome možete dati 8. prosinca u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku uživajući u glazbi.

Za Tina donacije će se prikupljati i na 10.Rijeka Tattoo Expo u sportskoj dvorani u Kostreni od 26.do 28.studenog.Svoje donacije možete dati osobno u donacijske kutije na Rijeka Tattoo Expo manifestaciji, ali i uplatom na račun: HR7524020063102909077