Crikvenica

Iznenadite voljenu osobu unikatnim poklonom za Valentinovo

Iznenadite voljenu osobu unikatnim poklonom za Valentinovo

 

 

Grad Crikvenica već nekoliko godina zaredom kroz projekt Drvored ljubavi daje mogućnost usvajanja stabla uz koje se nalazi pločica sa natpisom po želji kao unikatan i poseban poklon za Valentinovo.

 

Pročitaj više

Preživjeli potres a nakon toga i koronu

20 stradalnika iz Sisačko-moslavačke županije zaraženih koronavirusom, a smješetenih u crikveničkom hotelu su dobro i danas im ističe izolacija

Pročitaj više

Grad Crikvenica i poduzetnici

Pomoći poduzetnicima, mjere potpore, bespovratna sredstva i novi ciklus besplatnih edukacija za poduzetnike teme su razgovora sa zamjenicom gradonačelnika Grada Crikvenice Ivonom Matošić Gašparović i predsjednikom Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijana Koščićem. 

Prva ovogodišnja on line edukacija uživo na Zoomu, Facebooku i Youtubeu bit će 3. veljače u 17 sati, a posvećena je računovodstvu, godišnjem obračunu i novostima u 2021. godini.

Pročitaj više

Naša Crikvenica

Crikvenica turistički biser Kvarnera uskoro će bit bogatija za 2 nova hotela. Obnova hotela Miramare i izgradnja novog boutique hotela u centru, podići će turističku ponudu ove destinacije na jednu višu razinu i vratiti joj sjaj kakav zaslužuje

Pročitaj više

Crikvenica: Uhvaćena u krađi parfema

 

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta. Riječ je o osumnjičenici koju su jučer policijski službenici zatekli u krađi parfema u trgovačkom centru na području Crikvenice.

 

Pročitaj više

Mali Lošinj i Crikvenica ušli su u top 6 najuspješnijih Hrvatskih destinacija

Hrvatska minus 50, Kvarner minus 43, rezultat je to turističkih noćenja u protekloj pandemijskoj 2020 godini, koja je unatoč predviđanjima završila bolje od očekivanog. Mali Lošinj i Crikvenica ušli su u top 6 najuspješnijih Hrvatskih destinacija.

Pročitaj više

Veliko srce Crikvenice

Cijela Crikvenica ujedinila se u pomoći obiteljima koje su u tom gradu pronašle utočište nakon potresa!

Pročitaj više

Hotel u Crikvenici postao je privremeni dom za 12 obitelji čije su kuće stradale u razornom potresu

Nakon razornog potresa, 12 obitelji našlo je privremeni dom u hotelu u Crikvenici. Pomoć je to Grada Crikvenice hotelskog poduzeća Jadran.

Pročitaj više

Dodijeljena priznanja najboljim sportašima s područja Crikvenice za 2019. godinu

 

Grad Crikvenica svake godine dodijeljuje priznanja najboljim sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima koji su svojim trudom, radom i rezultatima zaslužili biti istaknuti kao najbolji. S obzirom da je ove godine situacije znatno drugačija, a da bi na svečanosti bio prisutan veliki broj ljudi, morao se iznaći način da se priznanja dodijele na drugi, epidemiološki prihvatljiv način.

Pročitaj više

Naša Crikvenica

Crikvenica je ove godine obukla do sada naljepše adventsko ruho.

Pročitaj više

Prošetati centrom Crikvenice i ostati ravnodušan, teško je

Glavna atrakcija ovogodišnjeg crikveničkog Adventa su ručno izrađeni ukrasi koje su i ove godine osmislile dvije Crikveničanke, sestre Marta Kuna i Petra Brajković.

Pročitaj više

Postavljeno 2/3 betonskih blokova, nazire se nova vizura crikveničke rivijere

Nastavljaju se planirane aktivnosti na projektu s ciljem njegove realizacije do kraja svibnja iduće godine

Pročitaj više

Crikvenica: Umjesto klizališta, pomoć poduzetnicima

Grad Crikvenica otkazuje sve planirane adventske aktivnosti, a novac koji bi se inače potrošio na klizalište i adventski program preusmjerit će se na pomoć poduzetnicima koji su pogođeni novim mjerama obustave rada

Pročitaj više

Kako će izgledati ovogodišnji Advent u Crikvenici u ovom "novom normalnom" vremenu

Kako će izgledati ovogodišnji Advent u Crikvenici u ovom "novom normalnom" vremenu, kako je Grad Crikvenica uljepšao svojim umirovljenicima predstojeće blagdane, i još puno novosti iz Crikvenice prezentirale su nam naše gošće: Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika Crikvenice i Tena Peričić, Viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol Grada Crikvenice.

Pročitaj više

Naša Crikvenica

Otkrivanjem spomenika nazvanog Vječni plamen Crikveničani su počeli s obilježavanjem Dana sjećanja na žrtve Vukovara. Tijekom ratnih stradavanja 1991. godine Crikvenica je postala utočištem brojnim prognanim Vukovarcima.

Pročitaj više