Promo

NKD je stigao u Opatiju

NKD je stigao u Opatiju. Na adresi Maršala Tita 166a u Trgovačkom centru Slatina, ovaj poznati njemački brend otvorio je svoja vrata.

Nakon čak 45 poslovnica u Hrvatskoj, prva dama hrvatskog turizma ušla je u odabrano društvo NKD trgovina.

Pročitaj više

KD KOZALA, Dio života, dio grada - 21.04.2022.

U emisiji govorimo o hortikulturi i krajobraznom uređenju na riječkim grobljima.

Pročitaj više

Museum of Hum Aura nova atrakcija u Istri

Museum of Hum AurA & Distillery bar nova je atrakcija koja posjetiteljima najmanjem gradu nudi uvid u život kakav je nekad bio. Preko 1500 originalnih artikala, mljevenje vlastite kave, pisanje na glagoljici, flaširanje Aura rakija s vlastitim potpisom samo su neki od interaktivnih sadržaja koji posjetiteljima nude nezaboravno iskustvo.

Pročitaj više

Croatia osiguranje otvorilo polikliniku u Rijeci

Croatia osiguranje, vodeća osiguravajuća kuća u Hrvatskoj s 138 godina dugom tradicijom, otvorilo je petu polikliniku u mreži zdravstvene skrbi u Hrvatskoj u Vukovarskoj ulici 7a u Rijeci. 

Koje se zdravstvene usluge nude, tko čini liječnički tim na čelu s ravnateljicom Natašom Poldan Grabar i tko se sve okupio na prekrasnom eventu otvorenja, pogledajte u našoj reportaži.

Poliklinika Croatia opremljena je najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje, a pacijentima iz Rijeke i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom. 

Posjetite ih u Vukovarskoj ulici 7a i obavite sve svoje preglede na jednom mjestu i bez čekanja! Za sva pitanja o uslugama i za rezervaciju termina, nazovite broj 051/207- 212.

Pročitaj više

Održano je veliko otvorenje novo preuređene trgovine Hervis u ZTC-u

Nakon potpune renovacije, u shopping centru ZTC Rijeka ponovno se otvara trgovina Hervis. Osim novih artikala kupcima su u ponudi i inovativne usluge.

Pročitaj više

Aci Badem - najmodernija tehnologija, medicinski timovi i ekskluzivna usluga

Drugi najveći svjetski zdravstveni lanac Aci Badem odsad je dosupan i našim pacijentima. U hotelu Hilton Costabella otvoren je ured za pacijente koji vodi poznati riječki liječnik Aron Grubešić. Aci Badem je osnovan u Istanbulu 1991. godine, a danas bolnice ima u pet zemalja: Sjevernoj Makedoniji, Bugarskoj, Srbiji i Nizozemskoj. Uredi za pacijente nalaze se po cijelom svijetu, a ovaj riječki 46. je u nizu. Aci Bademove klinike raspolažu s 3.000 kreveta, 4.000 liječnika, 4.200 medicinskih sestara.

Pročitaj više

Auto Krk ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie

Auto Krk je ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie u gradu Krku. Već punih 28 godina stručno i ljubazno osoblje tu je za vas kako bi vam pomogli u odabiru novog ili rabljenog vozila.

 

Pročitaj više

PINS Skrad - Montana174

Lokalna razvojna agencija Pins član je mreže Euromontana, udruge za suradnju i razvoj planinskih područja. Trenutno provode projekt Montana174, koji govori o tome kako Kohezijska politika povoljno utječe na planinska područja

Pročitaj više

Održan službeni posjet novootvorenom gradilištu Gavza

U sklopu projekta Aglomeracija Cres Lošinj, započeli su radovi na području Gavza ukupne vrijednosti preko 11 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost radova na području JLS Cres iznosi preko 60 milijuna kuna

Pročitaj više

KD KOZALA, Dio života, dio grada - 17.03.2022.

U emisiji govorimo o digitalizaciji i standardizaciji, pojmovima koje možda ne biste povezali s pogrebnom djelatnošću. Ivona Vlašić Brnčić, stručna suradnica za standarde i vanjske radove i usluge KD Kozala i stručnjak za digitalnu komunikaciju Dušan Vrban iz Maribora predstavit će digitalne alate i standarde pomoću kojih se groblja približavaju svakom posjetitelju i turistu

Pročitaj više

KD Kozala - Dio života, dio grada - 17.02.2022.

Spomenička vrijednost groblja Kozala i Trsat tema je emisije “Dio života, dio grada”. Zašto ih smatramo muzejima na otvorenom i kako o njima brinemo doznajemo od povjesničarke umjetnosti Daine Glavočić i pročelnika Odjela za kulturu Grada Rijeke Ivana Šarara.

Pročitaj više

KD KOZALA, Dio života, dio grada - 20.01.2022.

Tema: Investicijske aktivnosti Grada Rijeke i KD Kozala

Pročitaj više

KD KOZALA - Dio života, dio grada - Grobne naknade i održavanje grobnih mjesta

U emisiji KD Kozala doznajemo koja su najčešća pitanja koja korisnici i posjetitelji imaju za djelatnike. Čija je obaveza održavanje groblja i grobnih mjesta, koje vrste grobne naknade postoje, što je vlasništvo, a što pravo korištenja grobnog mjesta samo su neka od pitanja, na koja dajemo odgovore u emisiji "Dio života, dio grada".

23.12.2021.

Pročitaj više

Nova definicija ljepote - Dr. Vivian Estetics

Nova definicija ljepote - Dr. Vivian Estetics

09.12.2021.

Pročitaj više