Josip Drmić ostaje na Rujevici!

Josip Drmić i iduće sezone nosit će dres Rijeke! Drmić se priključio ekipi u Kranjskoj Gori, a Rijeka i Norwich City dogovorili su posudbu do kraja sezone. Drmić je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Rijeci pokazavši klasu, te je u 18 utakmica postigao sedam golova i Rijeka je u švicarskom napadaču dobila veliko pojačanje za iduću sezonu.

- Prezadovoljan sam i sretan sam što sam ponovo u Rijeci. Imam osjećaj kao da sam se vratio u obitelj. Svi su bili pozitivni i veseli oko mog dolaska, mislim da su se neki od suigrača malo i iznenadili jer nisu možda mislili da će se to realizirati, rekao je Josip Drmić.

Mnogi možda nisu vjerovali u ovakav ishod, ali Josip je istaknuo jedan važan razlog zašto je izabrao Rijeku.

- Rijeka se borila za mene i željela je bila da ostanem u klubu. Klub je bio uz mene kada mi je bilo najteže i na tome ću svima u Rijeci uvijek biti zahvalan. Potrudili su se maksimalno, pokazali su želju i volju da me vrate i to je nešto što je meni kao igraču i osobi jako puno značilo, rekao je Drmić.

- Odradio sam tjedan dana priprema u Norwichu tako da sam već u treningu. Pratio sam Rijeku i kako napreduje i možda su suigrači u ovom trenutku malo ispred mene u fazi priprema, ali ja se osjećam dobro, iza mene su jaki treninzi, i ne krećem od nule i vjerujem da ću brzo uhvatiti priključak, rekao je Josip koji je za reprezentaciju Švicarske postigao deset pogodaka u 35 nastupa, te je nastupio na dva svjetska prvenstva (2014., 2018.).

- Trebat će neko vrijeme se sve posloži i da budem na sto posto, ali to je sve normalno. Prvi put kad sam došao u Rijeku stigao sam za vrijeme trajanja prvenstva i zato mi je drago da sam ovdje već u ovoj fazi da se mogu maksimalno spremiti i uigrati sa suigračima. Naravno, nadam se što većem broju golova, te što većem broju pobjeda Rijeke, ustvrdio je Drmić istaknuvši da se zaželio nogometa.

- Odmorio sam se, malo sam se posvetio nekim drugim stvarima u pauzi, prije svega muzici. Odmorio sam glavu što mi je bilo jako važno i sad sam spreman za nove izazove u dresu Rijeke, zaključio je Josip Drmić.

Kategorija