Ispraćaj stare i doček Nove godine na Adventiranju kod Kazališta

Godina je na izmaku, a Adventiranje kod Kazališta je u punom jeku. Najluđa noć u godini je pred vratima i pregršt je razloga da posljednji vikend u godini provedete upravo kod Kazališta.

Već u petak na Adventiranju slijedi zagrijavanje za doček Nove godine. Koncert Dražena Turine Šajete počinje od 15.00 sati, kada će popularni Šajo dati najbolju uvertiru u posljednji blagdanski vikend. Svojim će hitovima ugrijati atmosferu, a u večernjim satima zabava se nastavlja uz DJ program.

Subota je rezervirana za cjelodnevnu zabavu koja započinje već od 12.00 sati. Na repertoaru je cooking show kojeg donosi Nikas, a omiljena Masterchef lica – Damir Tomljanović i Maja Šabić, koja se plasirala u top četiri natjecatelja ovog popularnog showa, pripremat će ukusne kobasice s kupusom na trucku Kužinavanje.

Posjetitelje će zagrijati i nastup rock benda Obrazovni program, koji će izvesti bogat opus rock klasika. Večernji party dočeka Nove godine donosi vrhunski glazbeni provod za kojeg će se od 19.00 sati pobrinuti DJ Danny Black.

Posjetitelji će moći uživati i u izvrsnoj gastro ponudi koja obiluje adventskim specijalitetima, a neće nedostajati niti šarolika ponuda pića. Ukoliko uporna riječka kiša pokuša pomrsiti planove – nema brige jer se na Adventiranju može uživati na natkrivenom dijelu. Kako to i priliči ulasku u novu godinu, odlična zabava i ludi provod su zagarantirani.