JAX slavi 30 godina rada

Vodeća tvrtka u regiji za opskrbu tržišta građevnim materijalom te jedna od najdugovječnijih tvrtki u županiji, JAX (Jadran-impex d.o.o.), ove godine slavi 30 godina uspješnog rada.

Od osnutka tvrtke 1992. godine u Kastvu, kada je brojala 4 zaposlenika, rastom i razvojem tvrtka se proširila na 5 prodajnih centara (Kukuljanovo, Kastav, Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab) te danas broji gotovo 90 zaposlenika.

Tvrtka se istaknula na tržištu zbog širokog asortimana građevnog materijala i alata, keramike i sanitarija, vrata i podnih obloga te bazenske i spa opreme, kojeg čini preko 120 tuzemnih i inozemnih proizvođača.

Posebnost JAX-a je u odabiru isključivo kvalitetnih i modernih materijala te energetskoj učinkovitosti, a redovno se ponuda dopunjuje s novim trendovima u gradnji i uređenju interijera.

JAX prodajni centri imaju ukupan kapacitet od gotovo 30 000 m2 prodajnog i skladišnog prostora, od kojih najviše zauzima prodajno-edukacijski centar Kukuljanovo te pripadajuće najveće skladište građevinskog materijala u regiji. Upravo zbog toga, kupci u JAX-u često mogu kupiti i preuzeti veliku količinu materijala i artikala već isti dan.

Tvrtka ima velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca: građevinske tvrtke, obrtnici vezani uz građevinarstvo, investitori, te građani, a u centru Kukuljanovo redovno se održavaju predavanja, seminari i radionice u suradnji s ključnim dobavljačima.

Partner u gradnji ključnih riječkih objekata

Tijekom svoga poslovanja, JAX je sudjelovao kao poslovni partner u projektima izgradnje obiteljskih kuća, javnih, sportskih, hotelskih i industrijskih objekata. Samo neki od njih su Hotel Hilton Costabella, Pharma Valley JGL, Sveučilišni kampus Trsat, stadion Rujevica, riječki željeznički kolodvor, bazeni Kantrida i mnogi drugi.

Od 2006.godine JAX je član Grandal grupe – najvećeg udruženja trgovaca građevnim materijalom u Hrvatskoj. U 2009. godini postao je korisnik certifikata ISO 9001 za organizaciju poslovanja, a od travnja 2014. godine je član europskog udruženja trgovačkih kuća i proizvođača građevnih materijala – UFEMAT-a.

Naglasak na društvenu odgovornost

Kao jedna od najvećih tvrtki u regiji, JAX stavlja naglasak na podršku lokalne zajednice kroz društvenu odgovornost. Tako je tijekom svojih 30 godina, sponzorirala i/ili donirala sredstva mnogim festivalima, humanitarnim akcijama, udrugama, kulturnim i sportskih događanjima te sportskih klubovima.

Do kraja godine na web stranici www.jax.hr iskoristite rođendansku akciju 30 do 30%, a na web stranici možete pregledati asortiman te pronaći stručne savjete za uređenje doma te odabir i postavljanje materijala.