Jelenje

Prijave za najuređeniju okućnicu na području Jelenja

Općina Jelenje raspisala je 08. kolovoza 2020. Pozivni natječaj za dodjelu javnih priznanja za 2020.godinu uključujući priznanje i nagradu za najuređeniju okućnicu.

Pročitaj više

Korona virus stigao u Jelenje

Iz Stožera civilne zaštite Općine Jelenje javljaju kako je jedna osoba s područja Jelenja pozitivna na koronavirus.

 

Pročitaj više

Policija se oglasila o tragediji na Jelenju

 

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja 21-godišnjeg mladića u subotu, 9. kolovoza ove godine na području Jelenja.

Pročitaj više

Konjički klub Vodičajna: Paula Polić i Ferrero odlično otvorili sezonu

Paula Polić ostvarila je dvije uzastopne pobjede u konjičkom Croatia Cup-u, u M kategoriji za seniore. Njezin konj Ferrero ima deset godina i uzastopno je prati od najranijih dana.

Pročitaj više

Mlinovi s Rječine dobivaju spomenik u centru Dražica

Mlinovi s Rječine dobivaju spomenik u centru Dražica

Općina Jelenje i jelenjski TZ restauriraju mlinsko kolo Gašparovog mlina, koje je »umirovljeno« lani kada su obnovljena oba kola iz mlina u Martinovom Selu, te će ga postaviti u središtu mjesta.

Pročitaj više

U subotu ne propustite Jelenski sajam rukotvorina i mješovite robe

U subotu, 13. lipnja 2020. godine u centru Dražica održat će se tradicionalni "Jelenski sajam", a prema najavama sve mještane i goste očekuje lijepo vrijeme i raznovrsna ponuda, a uz robu široke potrošnje mješani će moći razgledati i na štanovima kupiti i razne rukotvorine

Pročitaj više

Prijavi komunalni problem putem aplikacije prijavi.jelenje.hr

Općina Jelenje dodatno je unaprijedila svoj sustav te odnedavno nudi svojim mještanima novu i bržu mogućnost prijave komunalnih problema putem web servisa za upravljanje komunalnim prijavama na internetskoj adresi: prijavi.jelenje.hr

Pročitaj više

Djeca Općine Jelenje sljedeće godine u novoj školi

Učenici OŠ “Jelenje-Dražice” početkom 2021 godine krenut će u novu modernu školu s nastavom u jednoj smjeni, najavio je to župan Zlatko Komadina tijekom današnjeg obilaska gradilišta ovog kapitalnog županijskog projekta, dogradnje i rekonstrukcije škole i izgradnje školske sportske dvorane, vrijednog gotovo 40 milijuna kuna.

Pročitaj više

Započela izgradnja višenamjenskog igrališta u Dražicama

Početkom travnja završene su sve predradnje za gradnju višenamjenskog igrališta u Dražicama. Naime, članovi NK Rječine, sukladno novim pravilima natjecanja, proširili su postojeći nogometni travnjak i postavili novu ogradu za gledatelje. Nakon što travnati dio ponovo izraste mladi rekreativci dobit će još 500 m2 dodatne površine za treniranje.

Pročitaj više

Predstavljan je novi identitet Jelenja kao turističke destinacije koja svim svojim posjetiteljima nudi sadržaje za sva osjetila

U Turističkoj zajednici Općine Jelenje marljivo se radi na promociji i uzdizanju jelenjskog kraja upravo u turističke svrhe. Ogroman potencijal kojeg posjeduje, nastoji se iskoristiti u smislu novog proizvoda od kojeg u Jelenju u budućnosti očekuju dobre rezultate. Predstavljen je tako novi identitet Jelenja kao turističke destinacije koja svim svojim posjetiteljima nudi doživljaje za sva osjetila. 

Pročitaj više

Provaljeno u bankomat u Dražicama

Mještane Dražica probudila je eksplozija jutros oko 4 sata. Provaljeno je u bankomat u Ulici Dražičkih boraca. 

 

Pročitaj više

Ponovo bez vode Čavle, Jelenje te dio Rijeke

U ponedjeljak, 20. siječnja ove godine, privremeno će se od 22:00 sata do 6:00 sati u utorak, 21. siječnja 2020. godine obustaviti isporuka vode u naseljima Svilno, Grbaste i Tutnovo u gradu Rijeci te na području cijele općine Čavle i Jelenje. Razlog privremenog prekida su radovi na rekonstrukciji cjevovoda u vodospremi Vojskovo.

 

Pročitaj više

Danas bez vode općine Čavle i Jelenje.

Privremeno će se u petak, 10. siječnja 2020. godine, u vremenu od 9:00 do 14:00 sati obustaviti isporuka vode u naseljima Svilno, Grbaste i Tutnovo u gradu Rijeci te na području cijele općine Čavle i Jelenje.

Pročitaj više