Klub riječkih olimpijaca: Podržavamo treninge i natjecanja u školskim dvoranama

vlcsnap-2020-09-05-14h33m10s179

Priopćenje Kluba riječkih olimpijaca prenosimo u cijelosti:

U potpunosti dajemo podršku i potporu za akciju provođenja sportskih aktivnosti sportskih klubova u školskim dvoranama uz sve mjere vezane za Covid koje propisuje stožer Civilne zaštite RH i stožer lokalne zajednice.

Sport je itekako važna komponenta u očuvanju i prevenciji zdravlja te ovim putem za dobrobit sporta i respektiranja svih zadanih mjera podržavamo treninge i natjecanja u školskim dvoranama. Apel za treniranje u školskim dvoranama je itekako važan zbog manjka sportske infrastrukture posebno za pojedine sportove jer su školske dvorane jedini prostor za kontinuirani nastavak trenažnog procesa.

Naš klub daje podršku i važnost ovom apelu samim time što ćemo početkom 2021. godine biti u Olimpijskoj godini, te ponavljamo, uz poštivanje svih mjera stožera Civilne zaštite nastaviti sportske aktivnosti u školskim dvoranama. Sport je uvijek bio primjer discipline i predanog rada te izvršavanja zadataka. Samim time za sport su mjere Stožera već sastavni dio pripreme za trening i sam njegov proces, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Aramis Naglić, uz potporu svih 130 članova.