Konvencija fantastike Rikon u Art kvartu Benčić

Program je posebno orijentiran na djecu i mlade  koji će moći sudjelovati na preko 20 kreativnih i edukativnih radionica, poslušati nekoliko tematskih predavanja, isprobati društvene igre, a i biti nagrađeni za dolazak u kostimima.

Rikon2021-cover

Konvencija fantastike Rikon držat će se po 24. put od 17. do 19. rujna u prostoru Art-kvarta “Benčić” u organizaciji Udruge “3. zmaj” uz partnera Gradsku knjižnicu Rijeka te u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci i Gradskim kazalištem lutaka Rijeka.

Program ovogodišnjeg Rikon održava se u dvorištu Art-kvarta Benčić te u prostorima Dječje kuće i MMSU-a. Programske aktivnosti počinju u petak, 17. rujna u 18 sati te traju do 22 sata. Program se nastavlja u subotu, 18. rujna od 10 sati ujutro do ponoći te u nedjelju, 19. rujna od 10 sati ujutro do 15 sati.

Ove godine Rikon programom ističe i povezuje tri interesna pojma, a to su: Igra – Inspiracija – Inovacija. Program je posebno orijentiran na djecu i mlade svih uzrasta koji će moći sudjelovati na preko 20 kreativnih i edukativnih radionica, poslušati nekoliko tematskih predavanja, isprobati društvene igre, a i biti nagrađeni za dolazak u kostimima.