Pokloni za velike i male Kostrenjane

Na blagdan sv. Nikole 6. prosinca Kostrena slavi Dan Općine i svojeg sveca zaštitnika. Sveti Nikola osobito je omiljen među djecom, a u Kostreni se tradicionalno slavi darivanjem najmlađih pa je Općina Kostrena i ove godine osigurala 50 tisuća kuna koje će utrošiti za nabavku poklona.

Polaznici Dječjeg vrtića “Zlatna ribica” i učenici Osnovne škole Kostrena poklone su dobili na blagdan sv. Nikole.  Djeca s prebivalištem na  području Kostrene od navršene 1 do 10 godine života, koja ne pohađaju vrtić i školu, svoje poklone mogu preuzeti 7. prosinca od 9 do 11 sati, u  predvorju Sportske dvorane Kostrena (sjeverni ulaz). 

Djeca koja ne budu u mogućnosti preuzeti poklon u dvorani, moći će ga preuzeti naknadno, u Turističkoj zajednici općine Kostrena do 23. prosinca, u radno vrijeme od 8 do 15 sati.

Mještani Kostrene stariji od 65 godina, njih nešto više od tisuću, neovisno o cenzusu i statusu umirovljenika dobit će „božićnicu“ Općine Kostrena u iznosu od 400 kuna. Korisnici su mogli zatražiti isplatu božićnice na račun ili osobno preuzeti od srijede 8. do nedjelje 12. prosinca 2021. od 9 do 13 sati na sjevernom ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. 

Kategorija