Kraj tjedna u Kostreni u znaku filma – gaming event, filmska radionica i projekcija filma “Za smrt nema vremena”

gaming

U četvrtak, 7. listopada u 15 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Svetoj Luciji održat će se gaming event na velikom platnu za ljubitelje Fortnitea i FIFA-e! Prijave su neposredno prije početka, a sudjelovanje se ne naplaćuje.

Istog dana u večernjim satima, veliko platno namijenjeno je projekciji najnovijeg nastavka najdugovječnije filmske franšize u povijesti filma o popularnom agentu 007. Projekcija filma “Za smrt nema vremena”, počinje u 20 sati. 

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na dan projekcije, 30 minuta prije početka filma na blagajni Narodne čitaonice. Covid potvrde nisu potrebne, ali je broj mjesta ograničen. 

Od 8. do 10. listopada u Kostreni će se održavati besplatna radionica snimanja dokumentarnog filma koju će voditi poznati dokumentarist, redatelj i snimatelj Boris Poljak. Radionica je namijenjena učenicima od 13 do 18 godina koji će dobiti priliku upoznati se s formom dokumentarnog filma, kako se stvara i na koje se sve načine može snimiti. U praktičnom dijelu radionice polaznici će naučiti rukovati kamerom i saznati sve što je potrebno za pripremu i snimanje kratkog dokumentarnog filma.

Do 20. listopada u Narodnoj čitaonici u Sv. Luciji održavaju se i programi 20. jeseni u Kostreni