Krk Music Fest i Food Truck Festival u gradu Krku!

Ususret Svjetskom danu glazbe, u gradu Krku priređuje se bogat i besplatan program za sve posjetitelje.

Glazbeno-plesni sadržaji, gastro delicije i zabava spojeni su u dva velika festivala: Krk Music Fest i Food Truck Festival. Tako je povezano najbolje iz sfere hedonizma: odlična glazba i izvrsna gastronomska ponuda.

Krk Music Fest započinje 17. lipnja 2022. godine, a Food Truck Festival dva dana ranije, 15. lipnja, s time da oba traju do 22. lipnja.

Food Truck Festival ugostit će dva poznata hrvatska chefa, Ivana Pažanina i Damira Tomljanovića, dok na Krk Music Fest dolaze brojna poznata glazbena lica, poput Massima i Mije Dimšić, a posjetiteljima će se ponuditi klasična glazba, sjajni plesni nastupi i glazbenim pričama inspirirani filmski naslovi. Grad Krk ovim festivalom iznova postaje središte dobre glazbe, zabave, plesa i filma, popraćenih biranim street food izborom u kojem će istinski uživati i najkritičnija nepca.

Na otvorenim pozornicama u Krku izmjenjivat će se vrhunski glazbenici i različiti žanrovi. Koncertne poslastice poput Massimo, Nera Stipičević praćena ansamblom koja će, interpretirajući najpoznatije francuske šansone, iznijeti program Francuska glazbena priča – Voilà à la Travershe, ali i Hoodooleen, umjetnik kojeg uspoređuju s Nickom Caveom, Eltonom Johnom ili Leonardom Cohenom. Mia Dimšić s publikom će podijeliti svoje iskustvo s nedavno održanog Eurosonga, dok će The Croatian Pink Floyd Show oduševiti sve poklonike tog legendarnog rock benda. Publika će imati priliku uživo poslušati Albu&Lea, riječko-liburnijski glazbeni duo, baš kao i mnoge druge glazbenike, ali i pogledati glazbene filmove u Kinu Krk te doživjeti glazbeno-plesni spektakl MusiCool Fest u režiji Ivone Brnelić, poznate hrvatske plesačice sa svjetskom karijerom, koja je osam godina plesala uz Tinu Turner.